cuk oturdu. :D |
Seni evli biri olarak çok iyi anlıyorum.. Yazıyı da okumadan direk şans veri seçmiştim ama okuduktan sonra Sana tek sözüm var hocam boşan. Biliyorum çok zor çok yıpratacak seni ama böyle yaşamak daha acı verici ve gerçek şu ki sen onu değil o seni kaybedecek. Günler geçtikçe de önce acı çekeceksin ama, sonra bu yolu seçtiğin için kendine hak vereceksin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 13 Kasım 2020; 20:26:10 > |
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are you aga -- 13 Kasım 2020; 20:36:7 > |
Hocam ne alınma ne de kızma ama konuyu okuduğum gibi içimden size enayi dedim çünkü çok büyük hatalar yapmışsınız, iki arkadaş düşünelim geziyorlar yiyip içiyorlar ama hesabı sürekli biri ödüyor diğeri elini cebine atmaya tenezzül bile etmiyor burda biz bu elemana enayi deriz sizin durumda aynı hep siz çabalamışsınız, siz emek vermişsiniz karşı tarafta bir çaba yoksa size yazık boşanın ama beş kuruş nafaka vermeyin, bugün yargıtay karar verdi, erkeğin cinsel ilişkide bulunmaması boşanma sebebidir diye, eğer bu erkek için kabul ediliyorsa kadın içinde kabul edilir. size şunuda söyleyeyim karınızın! hayatında başka biri bile olabilir, yani insanız sonuçta bir gün kızsak başka bir gün yumuşarız, 2 senedir cinsellik yok demişsin yani aynı yataktasınız 2 senede bir kerede mi şeytan dürtmedi, robot mu bu kadın ? Ben bekarım, atalarımızında dediği gibi bekara karı boşamak kolay ama insan 6 senedir mutsuz ise kendine saygısı olmalı buna bir son vermeli. Boşanın nafaka falanda ödemeyin. |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 19 Aralık 2020; 23:34:15 > |
|
Aklın varsa koşarak kaçarsın o evden |
.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 19 Aralık 2020; 23:34:50 > |
Hocam özelinizi umuma açmanız açıkçası hoş olmamış ama anladığım kadarıyla argoda kılıbık diye tabir edilen efendi sessiz bir adamsınız ki abartı olmadığı sürece iyi bir şey bu.. Şimdi yazdıklarınızı baştan sona okudum. Birikmişlerin patlaması olmuş, ufak bir yemek konusu büyümüş.. Bence hemen kestirip atmayın, eşinizde aldığı karardan pişman olmuş belki düşünüp taşınıp tarttı ve ilişkinizdeki sorunlu kısımları gördü.. Ayrıca sizden daha iyisini de bulacağını sanmıyorum :) Evlilik moduna tam girememiş , tamam 6 sene geçmiş ama baba evinden kaçmak içinde evlenmiş olabilir eğer kayınpederiniz baskıcı biriyse.. Psikolog desteğine gerek yok oturup konuşup evliliğinizi kurtarabileceğinizi düşünüyorum ama profesyonel yardım da alabilirsiniz.. İkinci şansdan bahsetmemişsiniz demek ki 2.şans hakkı var ki her ilişki 2.şansı hak eder ahlak dışı şeyler olmadıkça.. Eşinizi seviyorsanız bence yuvayı bozmayın.. Özel kutlamaları da seyreltin , bazen aşırı ilgi de kadınların kimyasını bozuyor olabilir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khytr89 -- 13 Kasım 2020; 23:6:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgm00 -- 13 Kasım 2020; 23:11:55 > |
Sen malafatı kes... 6 yıl önce seni iğdiş edilmissin resmen.Ben iğrendim kadın ne yapıyordur allah bilir.Erkek dediğin kesinlikle bağlanma gibi bir derdi olmucak.Evlendiğinde evin en fazla %25 işini yapıcak o da asla kadının sözü ile değil.gerisini maddi desteklicek ki hayla erkek diyebilsin kendine.Diğer türlü ev hanımı olur.Diğer türlü kadın da tiksinir sesi çıkmayan erkekten herşeye tmm aşkım hemen canımm diyen köle gibi insandan. |
Sen biraz ağır davranmışsın hemen kesip atmışsın biraz sağduyulu olman gerekiyordu bence cahilliğe de verebilirdin aklı selim davranmakta fayda var hayatta bazı şeyler yaşanabilir bazen acısıyla tatlısıyla tuzuyla yaşanacak bundan kaçış yok yinede de laf söylemek düşmez hayırlısı olsun |
GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |