hocam TCL markası neyin nesidir , heryerde görmeye başladım memnun musunuz cihazdan? |
Stok var 1 adet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2013'te pazar payı ile üçüncü büyük televizyon üreticisi olmuş.Türkiye pazarına yeni girdiler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar şuan geçerli mobil uygulama veya sitede Kod varmı. Kombo yapılabilecek indirim varmıdır. Birkaç gündür takip edemedim. |
S5 max amazon 4135 e indirdi. Dün 4270 den almıştım. https://www.amazon.com.tr/Roborock-Vacuum-Cleaner-Ak%C4%B1ll%C4%B1-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B0841S2G1C linkler 404 veriyor nedense amazon aramadan bulabilirsiniz. |
Teşekkürler bende aldım 1 adet 4135 TL den kişiye özel kart kampanyamla 4.055 TL ye geldi. bakalım hayırlısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bitmişti ama şu an 3 adet gözüküyor. |
+100 tl lik sepet yapmıstım 5 10 parça. Birazdan 2.5 liralık bir ürün gelecek |
Hocam 2.5 yıl önce 24 TL'ye almıştım. Şuan satılan bir ürün değil. Şarj cihazı çok önemli midir? Boşuna bir daha almak istemiyorum o sebeple soruyorum. Cihazda AA & AAA NiMH pilleri şarj eder diyor. Diğer önerileriniz için teşekkür ederim. Teşekkür ederim öneriniz için. |
Panel tipi HVA Arka aydınlatma Direct Led Resim kalitesi olarak üzmez. Servis ve işlemci detayını bilmiyorum. |
bu amazonun ürünlerinin hepsi farklı farklı depolarda mı duruyor ? geçen prime day zamanıda aynı gün 7 tane sipariş vermiştim hepsini ayrı ayrı küçük kutuya koyup yollamışlar tek bir kutuya koyabilmek varken 1 tane stabilo kalemi bile kutuya koyup içine kağıt doldurmuşlar bu seferde 7-8 sipariş verdim yeni indirimlerde hepsi ayrı ayrı kargoya verilmiş aynı gün sipariş verilmesine rağmen yani kargoya verilme zamanlarıda aynı neden böyle yapıyorlar ki. Tek seferde kargoyla vs uğraşmadan teslim almak varken ayrıca gereksiz kutu harcanıyor gibi geldi |
ben de tam tersini yani sıvı deterjanın daha iyi olduğunu okumuştum bi yerlerde.. toz deterjanlar yıkama esnasında tamamen erimeyebiliyormuş, haliyle giysiler üzerinde deterjan tozları kalabiliyormuş.. sıvı deterjanda böyle bir risk hiç yokmuş.. bu nedenle sıvı deterjan kullanıyorum.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |