link paylaşın, ürün paylaşın. boş muhabbetleri bırakın |
|
Bunun sonucu ne olacak söyleyeyim mi? iade süreci herkes için zorlaşacak.Burası Türkiye. Kendine en iyisini layık gör.Sonuçta amazondaki görevlide Bir Türk olduğu için N11 de ,Hepsiburada , Trendyolda da böyle yapıyorduk salllaaaa , yollaaaa gitsin nasıl olsa birisi kabul eder diyecek.Amazon yeni mi kuruldu ki ? Yurtdışı operasyonları nasıl işliyor bilemeyecek.Personellerini eğitim sürecinden geçirmeden mi işe alıyorlar.Hadi canım..Bariz yönetim sorunu ve Türk müşterisine bakış açısı bu.Yapılan bu şikayetlerde bu imajı daha da körükleyecek.Yatırım tavsiyesi değildir :) |
Türk milleti en iyisine layıktır.Hiç milliyetçi olmadım ama , bu tavrımdan dolayı Irkçılıkla yaftalıyacaksanız da en büyük ırkçıyım.BU MİLLET HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR. Son olarak Amazonun yaptığı iyi niyet değil Ticarettir.Sinekli bakkal hikayesini herkes bilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 21 Kasım 2020; 23:7:47 > |
Sizi zamazingosTr adlı kişinin mesajlarını okumaya davet ediyorum. Ne yazık ki herkes sizin gibi iyi niyetli değil. Amazon TR gerçekten kaliteliyse gerekli iş gücünü sağlayarak kaliteli bir önlem alır. Tekrar söylüyorum, alamıyorsa zaten uzun vadeli bir kalite sağlayamaz. Dediğiniz gibi eğitimsiz sorgusuz sualsiz istihdam sağlanıyorsa zaten uzun vadeli bir şey olmaz yani. |
Bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. 3 Farklı siparişim var üçünün de teslim tarihi aynı görünüyor. Tek gönderi şeklinde elimde olur diye düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLiPeDeR -- 21 Kasım 2020; 23:13:42 > |
Eşofman altı bakıyorum. Trendyol’un sepette yüzde x indirimleriyle aynı fiyata geliyor. Telefon aksesuarlarında da durum benzer. Birkaç üründe geçen haftaya oranla yüksek fiyatlar var. Baktığım kategorilerde indirimli ürün bulursam link paylaşacağım. |
imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR
|
Logitech f710 gamepad indirime girerse link paylaşırsanız süper olur. Ayrıca fifa oynamak için önerebileceğiniz başka gamepad varsa memnun kaldığınız değerlendiririm. |
Biraz da link paylaşalım linç etmesinler beni :P Meraklısı varsa Glorious Model O Minus Gaming Mouse Mat -Siyah https://www.amazon.com.tr/Glorious-PC-Yar%C4%B1%C5%9F-Modeli-Gaming/dp/B07VMM5LKH < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 21 Kasım 2020; 23:26:9 > |
Amazon fire stick 4k bekliyorum ama yakın zamanda 500 tl nin altına düşmeyecek sanırım. Yurtdışı amazondan da getirtemiyoruz, Almanya amazonda 29 euroya düşmüştü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Kasım 2020; 23:59:39 > |
Kendimi bir nokta olarak gördüğümde, bir bakmışım ki anlamlı bir cümlenin sonundayım… Windows 10 Ana Konu 20H2 Ekim | ASUS Modem Ayarları, Güncel FW | Splash Pro Full HD Dizi, Film Samsung Android Rehberi, Good Lock | TRnin En Büyük Amazon Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi TP-Link Archer TX3000E Wi-Fi 6 PCI-E | WD My Passport Ultra HDD | Türksat 4A Uydu Rehberi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |