< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41BFF371C -- 9 Kasım 2020; 20:25:17 > |
50/20 güzelde heryerde a101 var adrese yakın marketlerden tedarik edip gönderse kargo ücretini ücretsiz yada cüzzi yapsa olmuyormu? yada netten öde mağazadan al şeklinde olsun |
sözel bölüm okuduysanız olmuyor hocam.
|
"KAPIDA" adlı uygulamada kapıda ödeme veya banka kartıyla ödeme yok, şaka gibi... |
internetten alırken dikkat edin,ben makarna aldım 30 poşette 20 tanesi güveli böcekli çıktı.son kullanma tarihinede çok vardı daha |
Heleki a101 15 ₺ için 35₺ değer mi bilmiyorum
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
150/30 Masterpass var ikisi birleşiyor. |
![]() AMD Ryzen 7 2700 @ 4.2 GHz | Palit RTX 3070 GameRock OC | MSI B450 Tomahawk | FSP Aurum 1000W 80+ Platinum XPG D30 16GB | Sabrent 500 GB NVMe | JD 480 GB SSD | Seagate 2TB Barracuda | XIGMATEK Overtake | Cooler Master LC240E RGB Razer Blackwidow Elite | Razer Mamba Wireless | Razer Goliathus Extended | Corsair Void Pro RGB | Xbox One Controller Steam |
|
50/20 güzelde heryerde a101 var adrese yakın marketlerden tedarik edip gönderse kargo ücretini ücretsiz yada cüzzi yapsa olmuyormu? yada netten öde mağazadan al şeklinde olsun |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
evet belli limit altına 5.5 teslimat ücreti var galiba 200 üzeri teslimat ücreti almıyorlar |
|
internetten alırken dikkat edin,ben makarna aldım 30 poşette 20 tanesi güveli böcekli çıktı.son kullanma tarihinede çok vardı daha |
İ7 2700K+win7 64bit ultimate* MSI P67A-GD65(B3) * SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SANDİSK EXTREME 120GB SSD RAİD 0* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * SAMSUNG DVD RW * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
|
![]() Xiaomi Redmi Note 4 \\ 3 GB Ram || 32 GB Rom || Snapdragon 625 || 5.5" FHD IPS || MIUI 9 || 4100 mAh // |
Ödeme bölümüne geçtiğinizde Masterpass'te kayıtlı kartlarınızla ödeme yapmak ister misiniz diye soruyor. Onu kabul ettikten sonra Masterpass'te kayıtlı bir kartı seçtiğinizde 150 TL ve üzeriyse sepet 30 TL düşüyor. 5.50 TL gibi bir gönderim ücreti vardı. Yumurta alayım dedim fiyatlar hoşuma gitmedi pas geçtim ben. |
![]() AMD Ryzen 7 2700 @ 4.2 GHz | Palit RTX 3070 GameRock OC | MSI B450 Tomahawk | FSP Aurum 1000W 80+ Platinum XPG D30 16GB | Sabrent 500 GB NVMe | JD 480 GB SSD | Seagate 2TB Barracuda | XIGMATEK Overtake | Cooler Master LC240E RGB Razer Blackwidow Elite | Razer Mamba Wireless | Razer Goliathus Extended | Corsair Void Pro RGB | Xbox One Controller Steam |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
çalışıyor kullandım. teşekkürler |
_____________________________ |
152TL'lik alışverişe kod ve masterpass'le 108 TL ödedim. 5.5TL'de kargo ücreti aldı. 200TL üstüne kargo ücreti de yok. |
teşekkürler. masterpassla birlikte kullandım yarın akşama siparişi geçtim kapıda uygulamasıyla ilk alışverişim bakalım umarım sorunsuz gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktivist-X -- 6 Kasım 2020; 23:16:2 > |
|