Şimdi Ara

bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 24 Ocak 2012; 4:39:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

SADECE 50 TL . KAÇIRAN ÜZÜLÜR. SADECE 4 ADET. PAZARLIK YOK.

hocam teknosalarda zaten 49tl ve ocak ayı icerisinde elektroworld lerdede baslayacak kampanya

işin özeti kimse üzülmez hatta daha karlı cıkarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

SADECE 50 TL . KAÇIRAN ÜZÜLÜR. SADECE 4 ADET. PAZARLIK YOK.

hocam teknosalarda zaten 49tl ve ocak ayı icerisinde elektroworld lerdede baslayacak kampanya

işin özeti kimse üzülmez hatta daha karlı cıkarlar

mutlaka dedigin gibi olur hocam. önce bir netbook yada laptop alırlar sonra 49 tl ye vınn alma hakları olur.

• hocam kendnde teknosadan aldgn icin adin gbi bildgn seyi bide %70 indrm dye yanltici baslik acarak yalanlamaya calsma lutfen teknosalarda 49 tl ,notebook ,netbook alirsan bedawa, we pc urunu alrsan 39tl(duzeltme: belki magzaya ozel bi uygulama olablr ankara ankamall de 3 tane teknosadada bu kampanya mevcut we direk grste turkcell standlarnda afisleri var) keza timler 99tl dyor onlar ble teknosaya yonlndryor. Bmekste 49 tl laptop pc alirsan. Electroworldde bu ay baslyckti 49tlden orda turkcell standnda gorewli eleman soylemisti laptop ws alana bedava olacak dye hatta kesin olmamamkla beraber 300tl uzeri ne alrsan bedava olcak dedi ama bu kesinlesmems daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 2 Ocak 2012; 22:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

hocam kendnde teknosadan aldgn icin adin gbi bildgn seyi bide %70 indrm dye yanltici baslik acarak yalanlamaya calsma lutfen teknosalarda 49 tl ,notebook ,netbook alirsan bedawa, we pc urunu alrsan 39tl(duzeltme: belki magzaya ozel bi uygulama olablr ankara ankamall de 3 tane teknosadada bu kampanya mevcut we direk grste turkcell standlarnda afisleri var) keza timler 99tl dyor onlar ble teknosaya yonlndryor. Bmekste 49 tl laptop pc alirsan. Electroworldde bu ay baslyckti 49tlden orda turkcell standnda gorewli eleman soylemisti laptop ws alana bedava olacak dye hatta kesin olmamamkla beraber 300tl uzeri ne alrsan bedava olcak dedi ama bu kesinlesmems daha

öyle birşey varsa herkes oradan alsın . Ben zaten daha önceki başlıklarda yazdım bedava aldıgımı ama o günlük kampanyaydı ve 1 kereligineydi teknosa turuncu indirim günü geçerli olan . daimi olan birşey degil. Ne yaparsan yap ne yazarsan yaz ürünler benim bana ait ve ben satıyorum millette alıyor. Hasetliginlede kendini ye bitir içine dert olsun bunları benim almış olmam.

• Kadir bey daha önce aldığım vınn ile ilgili pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.