Şimdi Ara

Bitmeyen Kartuşları Yazıcı Bir Anda Tanımamaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epson Sx435W yazıcım için 1281-1282-1283-1284 uyumlu Bitmeyen Kartuş aldım ve 1 yıldan uzun süredir sorunsuz kullanıyordum. Ancak bir anda yazıcı kartuşları tanımamaya ve “Mürekkep kartuşlarını değiştir” uyarısı vermeye başladı.

    Hem Kartuşların hem de yazıcının chipsetlerini aseton ile sildim ancak yine de yazıcı kartuşları tanımıyor.

    Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Epson Sx425W ve T129x serisi kartuşlarda aynı problemi yaşadım.

    Kartuşlarda bulunan çip çalışma farklılıklarından dolayı değişiklik gösterebilir,olmayabilir ama kendi çözümümü yazayım.

    Sorunu kartuş çipini söküp,çipte bulunan pili değiştirip(Pilin kodu 377 benim kartuşda),pili değiştirdikten sonra çipi geri takıp,kartuşun mürekkep ucunun alta gelecek şekilde elimde tutup,çipte en üstte bulunan iki pini kısa devre yaparak çözdüm.Bu işlemi yaptıkdan sonra bir kere daha tanımama yapıyor ama ondan sonra tam dolu olarak görüyor ve bir problem kalmıyor.

    Bende bulunan muadil dolabilen kartuşlarda pil mevcut ve pinlere kısa devre ile resetleme şeklinde çalışıyor.Sizin kartuşunuzda pil bulunmayabilir,veya pinlere kısa devre yapmanız gerekmeyebilir(oto resetli olabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 18 Şubat 2018; 9:43:38 >
  • Benim kartuşlara baktım ve herhangi bir pil göremedim. Kartuşları internetten aldığım doldurmalı oto resetli kartuşlar. İçine enjektör ile mürekkep doldurup kullanıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.