Şimdi Ara

Bitget'e 200$ yatır, 3 gün tut, en az 30$ garanti çekilebilir ödül ve 1 hediye kutusu al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaydolup, 3 gün boyunca 200 USDT tutarak ve Spot/vadeli işlemlerde 500$ hacme ulaşarak 15$'lık BTC + 1 Gizemli kutu ve ekteki etkinliklerden 10$ değerinde garanti ödüller kazanacağız.

+5$ da ben hediye edeceğim. Totalde 30$ garanti ve çekilebilir ödül kazanmış olacaksınız, 3 gün sonra da paranızı ödüllerle birlikte çekebilirsiniz.

Süreç:

1-Kayıt: Bitget uygulamasını App Store/Play store'dan indirip sign up(üye ol) ekranında UAUS42BJ referans kodunu mutlaka girin. Aksi halde 15$'lık bitcoin ödülü gelmeyecektir.

- Bana mesaj atarak kayıt işlemi başarılı mı diye teyitleyebilirsiniz.

2- Kimlik doğrulama: Uygulama sizi KYC (Kimlik doğrulama) için yönlendirecek. Tamamladıktan sonra devam edebilirsiniz.

3- Etkinlik katılımı: Aşağıdaki etkinliklere, (Bitget Mobil Uygulaması anasayfasında mevcut) Tek tek girip katıl/join demeyi unutmayın. Bu iki etkinlik size anlık 10$+ ödül verecek.

Etkinlik detayları ve katılım linkleri (Mobilden katılmanız daha pratik olacaktır, görebilin diye ekliyorum):

*XRP etkinliği, Min 4 XRP kazanacaksınız. (zaten yapacağımız işlemler öncesi kayıt olduğunuzda ödüle hak kazanılıyor olacak)

https://www.bitgetapps.com/events/activities/e3d46d05de2a51cfb185e59202ebd80f?androidSdk=35&appTheme=dark&appVersion=2.53.0&clacCode=UAUS42BJ&color=white&time=1744082388454

*Çark etkinliğini ana sayfadaki etkinliklerde bulabilir ve katılabilirsiniz. İlgili koşullara göre bir çok çevirme hakkı kazanmanız mümkün. 500$ hacim ile 3 hakkınız olacak (100$+ hacim, 2 gün de 100$ tutma koşullarından dolayı)

https://www.bitgetapps.com/events/activities/5bfe6aedefee55b9bbb237d1ab88d998?androidSdk=35&appTheme=dark&appVersion=2.53.0&clacCode=UAUS42BJ&color=black&time=1744082364057

4- Varlık yatırımı: Etkinliklere katıldıktan sonra, herhangi bir ağdan hesabınıza 205$+ USDT veya değerinde varlık yatırın. 500$ Hacim yapacağınızdan dolayı 255-260$ önerebilirim daha kolaylık sağlar.

5- Hacim/al-sat yapma görevi: Al-sat menüsünden herhangi bir paritede (Ör: BTC/USDT) yani Bitcoin alıp satabilirsiniz. 205$'lık alıp satarsanız 410$ hacim yapmış olursunuz, bir tur daha yapabilirsiniz; 510$ civarını geçtiğinizden emin olun.

6- Etkinlik ödüllerini alma: Etkinlik sayaçları ortalama 15-30 dk da bir güncelleniyor ve ödülleri dağıtıyor. Etkinlikten durumları dilerseniz kontrol edebilir, varsa farklı hedefler için ek ödüller kazanabilirsiniz: Örneğin, vadeli işlem yapıyorsanız 25.000$ hacime ulaştığınızda etkinlik ödüllerine ilaveten referans sistemi bir 15$'lık BTC ve 1 gizemli kutu hediye ediyor veya çark etkinliği 1 dolarlık vadeli işleme 1 hak daha veriyor.

7- 3 günlük bekleme süreci: Bitcoin ya da USDT gibi varlığınızı 3 gün boyunca tutun. Böylece referans sistemi iki tarafa da 15$'lık BTC ve 1 gizemli kutu hediye edecek. Bana da mesaj atarak 5$'ınızı talep edebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz için mesaj atabilirsiniz veya referanssız üyelik için bitget.com'dan direk üye olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 8 Nisan 2025; 6:45:8 >

• Biten etkinlik çıkarılarak güncellendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam linkler yukarıda mesaj içerisinde var, oradan da deneyebilirsiniz. App'te anasayfada dönen etkinliklerde ilk sırada "Ödül Garantili Etkinlik", oradan da ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadustin -- 11 Aralık 2024; 22:32:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isadustin İ kullanıcısına yanıt

Merhabalar, hemen size mesaj gönderiyorum üyelik kodunuzu doğrulamak için.

Güncelleme: koşulları sağlamış olan 2 arkadaşımıza ödemeleri gönderildi. Herkese bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 13 Aralık 2024; 15:52:10 >
  • 3 gün geçerli garanti XRP hediyeli etkinlik de eklendi ve ilk mesaj günceldir.

Herkese bol kazançlar.

Halen geçerlidir, herkese bol kazançlar.

Yeni yılda bol kazançlar herkese.

Bir çok etkinlik/referans avantajı devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.