Şimdi Ara

BİTDEFENDER 2017!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herekese iyi akşamlar. bitdefender 2017 programını devre dışı nasıl bırakırız ben bulamadım bilenler varsa acil yardım etsin. şimdiden eyw.BİTDEFENDER 2017!



  • Bitdefenderı bazı antivirüslerde olduğu gibi tek bir tıklamayla maalesef devre dışı bırakamazsın Bitdefenderı devre dışı bırakmak için en önce Auto pilot'u devre dışı bırakacaksın daha sonra da sırasıyla tüm açık olan tuşları kapalı konuma getireceksin sana tavsiyem bunları yapmadan önce hangi uygulama açık hangi uygulama kapalı bunları bir yere not al daha sonra Bitdefenderı yeniden devreye almak istediğinde sana gerekli olacak.Yeniden devreye almak istediğinde de en önce devre dışı bıraktığın Auto pilot uygulamasını aktif hale getireceksin sonrasında bir yere not aldığın kapalı uygulamaları manuel olarak açık hale getireceksin yani Auto pilotu açık hale getirmen ile tüm uygulamalar açık hale gelmiyor buna dikkat et bir konu kafana takılırsa bana sorabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 30 Nisan 2017; 22:26:49 >
  • Önce Autopilot u kapatın, sora görünüm modüllerine tıklayın, antivirüs.modüllünün üstündeki ayarlara basın. Açılan pencereden de gerçek zamanlı korumayı kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.