Şimdi Ara

Bitcoin son 11 yılın en kötü ayını geçirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    Öncelikle yaşım küçük değil.


    15 yaşındaki gençlere çok güzel ülke bıraktınız/bıraktık. İşsizlik yok, milli gelir 40 bin dolar. Sanayide, tarımda dünyada birinciyiz... Utanmanız gereken yerde halen yaşı küçük diye birilerini küçümsüyorsunuz. 15 yaşındaki bilmez de siz çok biliyorsunuz. Ülkenin halinden belli.


    Alt, orta, üst model değil sınıftır. Bunu da ben bir yerlerimden uydurmuyorum, firmalar kendisi öyle sınıflandırıyor. En azından teknoloji haber siteleri öyle anlatıyor. Spor otomobil gibi düşün. Spor otomobil bir marka mıdır? Yoksa spor tarzında üretilmiş otomobillerin bir sınıflandırması mıdır?


    Ofis bilgisayarına ekran kartını ilk senden duyuyorum. Firmanın çöpe atacak parası mı varmış, yoksa çalışanlar oyun oynasın diye mi takıyormuş? Sakın bana grafik firması falan deme, onlar denizin içindeki iki kova sudur.


    Çocuğuna bilgisayar alıyorsan, ana kartlarda ekran kartı desteği sunuluyor. Ha yok çocuk oyun da oynayacaksa işte dediğim şey. 4 sene önce alsaydın çocuk sana gelip 10 bin TL'lik kart alacağız derdi. Alamam deyince elindekiyle idare edecekti. Elindeki çünkü senin alabileceğin karttan daha performanslı.


    Çok da uzatmaya gerek yok. Amerika'dan başka firmalar da kart üretecek. Çin kendi firmalarıyla üretime dahil olacak. Muhtemelen Rusya da sektöre girecek. Bir daha ki boğa sezonunda herkes de görecek. Kartlara böyle uçuk zamlar gelmeyecek.





  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Cevap yazayım mı yazmayım mı bilemedim. Sosyal medya olayı bi yaşdan sonra çekilmiyor.

    Siyaset olarak bilgilenmek istiyordan geçmiş 15 yıllık mesajlarıma bakabilirsin. Umarım biraz da utanırsın.

    Sınıf model spor araba falan karıştırmışsın. Dünya böyle dönmüyor. Sana farklı dünyalardan bakış açıları söylüyorum, sen inat ediyorsun maalesef.

    Son yıllarda takip etmiyorum dedim diye ekran kartı dersine ihtiyacım yok. 512 kilobaytlık ramlerden itibaren uzun süre takip ettim donanım dünyasını. Oyun dünyasına da eye of the beholder'le başlayıp, witcher 2 ile bitirdim.

    Kısaca senin bildiklerin benim unuttuklarımdan azdır muhtemelen. Söylediğim gibi, gençlerin bakış açısını genişleteyim diye şurda yazıyorum ama 10 mesajımdan 9'unda pişman oluyorum harcadığım zamana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Ekran kartıyla araba alacağımıs tamam Bitcoin son 11 yılın en kötü ayını geçirdi 

  • BTC denen sey değersizdir.. Gercek dünyada gercek bir kullanım amacı yoktur.. spekülatif değeri vardır.. apartman dairesi = icinde insanlar oturur değerdir.. altın en az bulunan madendir = değerdir.. dükkan icinde is yapılır değerdir.. tarla mahsul verir değerdir.. btc nedir? cöptür.. hicbir değeri yoktur.. değer üretmez.. o yüzden değersizdir.. cok sayıda daire sahibiyim ve hepsi kirada.. kalan param da altında dolarda euro da.. dairelerimden her ay tak tak kira geliri alıyorum.. calısmama bile gerek yok..


    BTC fakirlerin zengin olma ümidiyle parasını tokatlattıgı bir kumardır.. dolandırıcılıktır.. btc ye 10 dolar bile basmam keriz değilim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 9 Temmuz 2022; 16:27:3 >
  • Sömürdüler yemin ediyorum en güzeli 10 bin dolarları beklemek gelirse oralardan sağlam long açılır onun dışında piyasa sırf short üzerine kurulmuş 3 gün veriyorlar 1 günde hepsini alıyorlar


    Ya şunların takıldığı bi platform birşey olsa varya öyle bir sövcemki şu saat oldu zarardayım diye ayaktayım



    Bitcoin son 11 yılın en kötü ayını geçirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Temmuz 2022; 9:31:49 >
  • Bitcoin son 11 yılın en kötü ayını geçirdi 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.