Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı gelecek yıl 5.000 dolara ulaşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı gelecek yıl 5.000 dolara ulaşabilir
    Hisse senedi araştırma analisti ve Standpoint Research'in kurucusu Ronnie Moas, şu an 2.600 dolara işlem gören Bitcoin'in gelecek yıl 5.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor. Bitcoin miktarı 21 milyon ile sınırlı olduğu sürece artan talebin fiyatları artırması muhtemel.

     

    Moas ayrıca Bitcoin, Ethereum ve Litecoin'e birkaç yüz dolarlık yatırım yaptığını ve daha fazla bile yatırabileceğini söyleyerek kripto para birimlerine olan inancını da ortaya koymuş durumda. Kendisi önümüzdeki haftalarda dijital para birimleri ile ilgili 40 sayfalık bir rapor yayınlamayı planlıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü
    Diğer kripto para birimi uzmanları da Bitcoin'in önümüzdeki 12 ay içinde 5.000 dolar seviyelerine yükselebileceğini söyleyen Moas'la aynı fikirde. Goldman Sachs'ın teknik analisti Sheba Jafari, geçtiğimiz günlerde Bitcoin'i 3.915 dolar gibi yüksek bir seviyede görebileceğimizi söyledi. Multi milyar dolarlık yatırım şirketi Fortress'in eski yöneticisi Michael Novogratz da dijital para piyasasının 2022 yılına kadar büyük olasılıkla 5 trilyon dolara ulaşacağını belirtmişti.

     

    Dijital paranın gözdeleri: Bitcoin ve Ethereum


    CoinMarketCap verileri, yıl başında 20 milyar dolar olan kripto para piyasasının bugün yaklaşık 100 milyar dolara yükseldiğini ortaya koydu. Bitcoin 42 milyar dolar, Ethereum ise 25 milyar dolarla en büyük piyasa değerine sahip iki dijital para birimi olarak ön plana çıkmış durumda.

     

    Dün piyasa değeri 2.7 milyar dolara ulaşan Litecoin, yeni bir rekora imza atıp Ethereum Classic, Dash ve NEM'i geçerek dünyadaki dördüncü en değerli kripto para birimi haline geldi. Wall Street analistleri de dahil olmak üzere pek çok uzman, günümüzde Bitcoin'in arkasındaki blockchain teknolojisinin, tıpkı bir zamanlar internetin yaptığı gibi dünyanın işleyişini kökten değiştirdiğine inanıyor.







  • 5000 dolar olurda ne zaman olur bilemeyiz 5000 olunca parti yaparız
  • bu bir balon vs bıdı bıdı diyenler hiç birşey yapmadan duruyor kukuman kuşu gibi, aklı olan varını yoğunu satıp bu işe giriyor.


    şahsi olarak 2 sene önce antminter s5 alıp üretime başlasaydım bitcoini, hey yavrum be şu anda evim olmuştu

  • 100 bitcoin'im var, biraz daha bekleyip bozdurayım o zaman.

  • medya kimin elindeyse borsa onun hizmetindedir. sizce bu tür haberleri kim yaptırıyor?
    bir haber çıkar bilmem şu sanal para 1 sene sonra şu değer çıkacak. sonra o şey maximum değere ulaşınca büyük oyuncu elindeki tüm sanal parayı satar. sonra büyük oyuncu ve medya patronu 1 hafta sonra şöyle bir haber manşet attrır. bitcoin değer kaybedecek,bitconin şu ülkede yasaklandı falan deyip bitcoin in değeri biran da çok çok düşürür ve panikle öteki coin sahipleri elindekileri değerinin altında satmaya başlar bu panik satışlarındaki coinleri bilin bakalım kim toplayacaktır? evet bildiniz,tabibi o haberleri yaptıran.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 6 Temmuz 2017; 21:39:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    bu bir balon vs bıdı bıdı diyenler hiç birşey yapmadan duruyor kukuman kuşu gibi, aklı olan varını yoğunu satıp bu işe giriyor.


    şahsi olarak 2 sene önce antminter s5 alıp üretime başlasaydım bitcoini, hey yavrum be şu anda evim olmuştu

    yalanlar büyücüsünü izle ve 60 milyar dolarlık büyük vurguna şahit ol

    Bernie Madoff adlı dolandırıcının gerçek öyküsüdür

    29 Haziran 2009 tarihinde, Madoff maksimum 150 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
  • Global çapta bir keriz silkeleme operasyonu

  • ba göre 5 kuruş etmez

  • Lan koşun koşun, neyiniz var neyiniz yok bitcoine yatırın.

  • 2 tekerlekli ise bizden uzak dursun şeytan işidir o. Matbaamıydı yoksa o ? Neyse karıştı iyice :) Bizde de olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar. Ülkeler bitcoin desteklio tek tek. Kitlesel fonlama (Crowdfunding), oyun sektörü, bitcoin vs. milyon dolarları götürüyor ülkeler. Bizde de banka hesaplarını kapatıyorlar adamın. Yani tarih bu kadar çok tekerrür eder mi ! Bu olayın makalesini orjinalinden, çalışma sistemini kaç kişi okudu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 6 Temmuz 2017; 22:51:0 >
  • 500 dolar bitcoin'e 500 dolar ripple'a attım bakalım.
    bitcoin'de geç kaldık üniversite zamanıma denk geldi, o zaman cahildik bilemedik ama ripple'ı belki yakalamış olabilirim.


    Yıl 2017, 2023 de editlerim. 5 yılda 1000 doların altında kalırsam yazıklar olsun deyip alıntılayan forumdaş sayısına bölüp atıcam söz :P

  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyakurt

    500 dolar bitcoin'e 500 dolar ripple'a attım bakalım.
    bitcoin'de geç kaldık üniversite zamanıma denk geldi, o zaman cahildik bilemedik ama ripple'ı belki yakalamış olabilirim.


    Yıl 2017, 2023 de editlerim. 5 yılda 1000 doların altında kalırsam yazıklar olsun deyip alıntılayan forumdaş sayısına bölüp atıcam söz :P

    Peki 5 yıl nerde tutacaksın borsada mı cüzdada mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanilmayan para bir nesne veya madde karsiligi olmadan nasil oluyorda degerli oluyor ? böyle para gibi deger yapabiliyor ??. Bitcoin ile bakkaldan süt alamassiniz :)

  • lanet olsun coin'e piyasayı kuruttu

  • Şuan 2,48 bitcoin sahibiyim bekliyorum bakalım 760 tl olduğu zamanlarda almıştım Hadi hayirlisi

  • Bu coin işi bizi bozar bir türlü aklım almadı .değil 5000 dolar 5 milyon dolar olsa yine işim olmaz. Bu işler kumarbaz işi gibi önce azar azar verirler milleti galeyane getirirler sonra millet tüm mal varlığını yatırır bu işe sonra şut ve gol . Hep böyle olmuştur .

  • Ulaşamayadabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteden arkadaşımla(grafik öğrencileri) zorlu işler için render sistemi kurmuştuk o zamanlar bu coinlerin esamesi okunmuyordu ama bir heves bilgisayarı iki üç gün buna yatırmıştık bende sonra ne saçmalıyoruz kaç watt çekiyor sistem kapat şunu demiştim kafama çok vuruyorum devam etseydik şimdi zengindik fifty fifty kırışırdık coinleri, sistem onun evindeydi belkide geceleri kazdı Allahsız bana söylemedi neyse geçmiş gün oldu bitti ama dolar artarsa elinde bitcoin olan arkadaşlardan rica ediyorum bitcoinleriniz eritin şimdi 3.65'lere geliyor dolarda kritik son bir kaç gün lütfen diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 7 Temmuz 2017; 2:52:47 >
  • minigin hepsi yerin dibine batsın :S

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Kazanilmayan para bir nesne veya madde karsiligi olmadan nasil oluyorda degerli oluyor ? böyle para gibi deger yapabiliyor ??. Bitcoin ile bakkaldan süt alamassiniz :)

    Aslında karşılığı var. Mining olayı fiziken insan yapmasa da makinenin yaptığı bir kazma olayı. Yaptığı hesaplamalar sonucu para elde ediyor makine ve sen. Altın çıkarmak gibi. Direkt altını kullanıyorsun aslında burada da.

    1 Birim altın ile bakkaldan süt alabilir misin? Eğer alabilirsen aslında bitcoinle de alabilirsin. Bitcoin'i bozdurup dolar da alabilirsin? Doları TL'ye çevirebilirsin. Sonrasında TL ile istediğini alırsın. O zaman 3 seçenek var:

    1- Direkt bitcoin kabul eden yerler var. Bunlar süt satmıyor ve legal satış yapan yerler. (İllegaller konumuzun dışında kalsın) Buralarda bitcoin ile satın alma yapabilirsin.

    2- Bitcoin'lerini döviz ya da TL'ye çevirip direkt kullanabilirsin.

    3- Veresiye (Bakkallar yapıyor mu bu devirde bilemiyorum ama) ya da kredi kartı usulü yaparsın. Sonrasında tek kalemde ödersin 2. yoldaki gibi.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.