Şimdi Ara

Bitay Kripto Borsa Dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 4
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 97 gün 23 saat 32 dakika
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • hhazar9999 (2 mesaj) beratkirarslan (1 mesaj) musanired (1 mesaj) elturco78 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (5 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Dün gece (09.03.2021) 01.30 sularında chz coin satın aldım Bitay'dan (pişmanım). O saatten beri hesabımda görünün chz bakiyesine hiçbir değişiklik yapamıyorum. 15 Saat oldu satmaya çalışıyorum yok. Sürekli olarak yetersiz bakiye diyip duruyor. Saatlerce aradığım bitay destek bana ortalama 45 dakika beklettikten sonra hemen işleme alıyoruz diyorlar. Attığım 20 den fazla maile dönüş yok. Yüzbinlerce liranın saatler içinde döndüğü bir borsa sağlayıcısının bana böyle bir rezillik yaşatmasını anlayamıyorum. Zaman geçtikçe paramdan kaybediyorum. Tüm bunların üzerine bir de twitter destek hesabı önce beni umursamayıp sonra beni tehdit edip engelledi. Siz siz olun uzak durun. Konunun öne çıkmasına yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Kanıtları aşağı bırakıyorum :

• up

• akp ülkesinden sıradan olaylar izin veren iktidar zaten

• Ben uzun zamandır Bitayı kullanıyorum ara yüzü kolay ve kullanışlı olduğu için seçmiştim alıştığım için de buradan devam ediyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bizim millet de bilip bilmeden karalama yapmayı ne kadar çok seviyor yahu

• Kripto olaylarından hiç anlamam fakat dünyaca tanınan bilinen kripto borsaları varken ÖzBitcoin, hakikicoin, amcaoğlu coin tipi borsalara bulaşmak saçma değil mi?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.