Şimdi Ara

BiTakside BKM Express ile 20 tl İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BiTaksi’de BKM Express kullanmadıysan bu kampanyayı kaçırma! BiTaksi’de ilk defa BKM Express ile ödeme yapanlara 2 kere 10 TL indirim var.

8 Nisan 23:59’a kadar farklı günlerde BKM Express ile ödenen ilk 2 yolculuk 10 TL indirimlidir.
    Kampanyadan BiTaksi yolculuğunda ilk defa BKM Express kullanan müşteriler faydalanabilir.
    İndirim sadece BKM Express ile ödenen yolculuklarda geçerlidir.
    10 TL altında kalan yolculuklar ücretsiz sayılır. 10 TL üzeri yolculukların ödemesi 10 TL düşürülerek tahsil edilir. İndirim ödeme esnasında otomatik olarak düşülür.
    Kampanya BKM Express’e tanımlı kredi kartları ile geçerlidir.
    Kampanya sürücülere açık değildir.
    Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
    İndirim kurumsal yolculuklarda geçerli değildir.
    BiTaksi ve BKM Express kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

http://blog.bitaksi.com/portfolio/bkm-express-ile-20-tl-indirim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf09 -- 25 Mart 2016; 16:15:06 >

• hep aynı terane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sioux

hep aynı terane

ne demek istediniz ?
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    Ve hep daha önce kullanmamış ibaresi.. Nerde o eski bitaksi

• Ben geçtiğimiz pazartesi günü Bitaksi uygulamasına BKM Express hesabımı tanımladım indirimden yararlanmak için. Sonrasında taksiyi çağırdım ve bindim yolculuğumu yaptıktan sonra 10,97 TL olan taksi ücretine kampanya ile 0,97 TL ödeyerek indim. Daha sonra indiğim yerden tekrar taksi çağırdım ve bindim. Bu sefer indirim olmadı ve 13 TL'lik taksi ücretini kredi kartımdan tahsil etmek durumunda kaldım. Nerede 2*10 TL ?
    Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen aynı günde kampanyayı bir kere kullanabilirsiniz. Aynı sorun başka bir kampanyada başıma gelmişti. Şartları okuyunca farklı günde ibaresini gördüm.

Benim okuduğumda kampanya şartlarında farklı günler yazmıyordu maalesef. Baştan sona 3 defa okudum her uyarı geldiğinde. Sağlık olsun 1 hafta sonra tekrar geleceğim İstanbul'a o zaman kullanırım.
    Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert
  • Güzel kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

uberde bitakside izmire girmeme konusunda birbiriyle yarışıyor. inşallah yakın bir zamanda izmirdede görürüz kendisini.

Bitaksi belki ilerde ama uber hiç sanmıyorum
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • dün ankara'da kullandım. ayrıca ankara'da %20 indirim var 31 mart'a kadar. konusu var mı bilmiyorum. ikisi birleşmiyo tabii ki.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.