Şimdi Ara

Bisikleti Kargoya Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteden memlekete döneceğim için bisikleti kargoyla önceden yollamayı düşünüyorum yakın zamanda gönderen varsa 29 jant bi dağ bisikleti ne kadar tutar bilen var mı? Birde bisiklete bişey olur mu ?

Bisikleti Kargoya Vermek: Kapsamlı Bir Rehber

Giriş: Bisikletinizi bir yerden başka bir yere taşımanız gerektiğinde, kargoya vermeyi düşünebilirsiniz. İster taşınıyor olun, ister bisikletinizi başka bir şehre göndermek isteyin, bisikleti kargoya verme süreci göründüğünden daha kolaydır.

Bisiklet Kargoya Verilir mi? Evet, bisikletler kargoya verilebilir. Birçok kargo şirketi, bisikletleri güvenli ve emniyetli bir şekilde taşıyacak şekilde özel hizmetler sunmaktadır.

Bisiklet Nasıl Kargolanır? Bisikletinizi kargoya vermeden önce dikkatlice paketlemeniz gerekir. Bisikletinizi paketlemek için şu adımları izleyin:

• Bisikletinizi tamamen sökün.
    • Her parçayı ayrı ayrı kabarcık naylona sarın.
    • Parçaları sağlam bir kutuya yerleştirin.
    • Kutunun içine doldurma malzemesi koyun.

PTT Kargo ile Bisiklet Gönderme PTT Kargo, Türkiye'de bisiklet göndermek için popüler bir seçenektir. PTT Kargo'nun bisiklet göndermek için özel bir hizmeti bulunmaktadır.

Kargoyla Bisiklet Göndermek Bisikletinizi kargoyla göndermek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Bisikletinizi yukarıda belirtildiği gibi paketleyin.
    • Uygun bir kargo şirketi seçin.
    • Bisikletinizi kargo şirketine teslim edin.
    • Gerekli belgeleri doldurun.
    • Bisikletiniz için sigorta yaptırmayı düşünün.

Bisiklet Kargoya Nasıl Verilir? Bisikletinizi kargoya vermenin birkaç yolu vardır:

• Kargo şirketinin şubesine gidin: Bisikletinizi doğrudan kargo şirketinin şubesine giderek kargoya verebilirsiniz.
    • Çevrimiçi olarak gönderi oluşturun: Bazı kargo şirketleri, çevrimiçi olarak gönderi oluşturmanıza ve bisikletinizi teslim almalarını planlamanıza olanak tanır.
    • Telefonla rezervasyon yapın: Bazı kargo şirketleri, telefonla rezervasyon yapmanıza ve bisikletinizi teslim almalarını planlamanıza olanak tanır.

Kargo ile Bisiklet Göndermek Ne Kadar Tutar? Bisikleti kargoyla göndermenin maliyeti, bisikletin boyutuna, ağırlığına, gönderim mesafesine ve seçilen kargo şirketine göre değişir.

Sonuç: Bisikleti kargoya vermek, bisikletinizi bir yerden başka bir yere güvenli ve emniyetli bir şekilde taşımanın uygun bir yoludur. Bisikletinizi uygun şekilde paketleyerek, güvenilir bir kargo şirketi seçerek ve gerekli belgeleri doldurarak bisikletinizi sorunsuz bir şekilde kargoya verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kutulu mu olacak?
    2 yıl önce istanbuldan İzmire bisiklet istemiştim arkadaştan. Çalıştığı şirketin anlaşmalı olduğu firmayla 130 gibi bir rakama yollamıştı kartona sarıp. Mesafeye göre ve bireysel gönderi yapacağınızı tahmin edersek en iyi ihtimalle 2 katı fiyat çıkar bu piyasada diye tahmin ediyorum.

Önce eşyaları bırakıp gelip tekrar bisikleti almayı düşünebilirsiniz, otobüsle.
    Ya da bir arkadaşınızdan rica edeceksiniz bisikleti otogara kadar getirecek eşyalarla falan tek seferde götüreceksiniz? Neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katlanır bisikleti istanbul'dan sivas'a 55'tlye gönderiyorum

Düzenleme koliyi elden geçirip daha geniş koli içinde sarıp sarmaladım. 84 TL tuttu umarım herhangi bir zarar gelmez =(.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 28 Mayıs 2019; 17:22:19 >
  • 29 Jant bisikletler iyi paketlendiğinde yaklaşık 100 desi gelir(parçalayıp paketlemezsen 150 desiyi geçebilir) yurtiçi kargonun 100 desi için orta hat (600-1000 km arası )fiyatı 340 TL. şubeden alım bu fiyat olur adrese teslimde de 40-50 tl daha ekle.
    En iyi fikir internet satışı olan bir bisikletci bul etrafında ondan bisikletini paketleyip kargolamasını rica et onun anlaşması olduğundan 80 - 100 tl gibi bir rakama kargolar paketlemesi içinde 70 tl versen 150 tl ye güvenli bir şekilde kargolata bilirsin.
  • Her otobüsün 2 bisiklet alma zorunluluğu var. Metro için konuşuyorum. Gideceğin firmanın yolcu haklarını oku ben almam diyemezler. Ben öyle götürmüştüm inince de bisikleti otogara kitle eşyalarını götür sonra gel bisikletini al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.