Şimdi Ara

Bisiklet Yolunu İşgal Eden Araçlar [Plaka İFŞA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Acıma yok, paylaşın fotoğrafları.. Bende bir araba kullanan kişi olarak, bisiklet yoluna park etmemek için 15 dk yer aradığımı hatırlarım.. Bir elalemin akıllıları sizdiniz dimi? Birde savunuyorlar, pişkin pişkin kendilerini, umarım forumdan kimse yoktur. Yazıklar olsun ne diyelim.

Video
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/300915/bisiklet-yolunu-isgal-edenler

Plakalar:
    31 SAD 212
    34 KBZ 90
    34 VF 0960
    34 BL 7995
    78 AD 737
    34 DK 7104
    34 GM 9267
    34 Z 6134
    41 PH 625
    24 EN 191
    06 DA 3397
    34 DJ 0123
    34 NT 7463
    34 ZU 0249
    Ve daha niceleri...

ttps://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx ya da 0552 155 0 155 ve 0533 155 0 155 emniyetin whatsup numarasına resmi atın. Yarım saat içerisinde işlemi hallediyorlar.

Not: Plakaları inadına kaldırmicam, dün gece de rahatsız ettiler konu yüzünden, o şahsı ifşaa etmicem. Plakasını verseydi büyük harflerle onu belirtcektim ama anladı vermedi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 9 Nisan 2016; 9:32:35 >

• Yav ben de bu konuyu acacaktim simdi.

Normalde yapmayacagim is. Ama bazen insan hakikaten delleniyor. Alacaksin eline bir kutu veya sprey boya veyahut ucu civili demir. Oyle yavas yavas gececeksin. Surte surte. Yav koysana su arabayi baska yere? Bir de artislik yapiyorlar adama. Polis olsam komplesine yazardım cezayi

Yaptin mi simdiye kadar dersen yapmadim. Sadece okuz yazmistim birinin camına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 9 Nisan 2016; 4:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeri geliyor bazen ben de çok absürd yerlerde duraklama yapmak zorunda kalıyorum. Bunun gibi.

Ama tamamen mecburiyetten. 4lüler açık, araba çalışır halde. Sadece alacağım insan gelsin diye 2-3 dk en uzun süre olmak şartıyla.

Daha dün sabah olan şeyi de söyleyeyim. Bir tane poğaça alacaktım. Koca yolda sadece 1 tane park edilebilecek yer var o da kaldırım rampasının yarısını kapatıyor park edince. 1 poğaça için 6-7 dk deli dana gibi dolaştım. Alıp çıkmam da 45 saniye sürdü.

Birisine engel olup vicdan azabı çekeceğime, küfür yiyeceğime dolanırım daha iyi diye düşündüm.

Ben özenli davranırsam, siz özenli davranırsanız karşılıklı olarak tamamen düzeltme ve düzelmeyenleri kınayarak utandırarak düzeltme şansımız olabilir.

Punto Evo 1.3 Mjet 75 :) HP Active+ Hibrit Turbo
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    Utandirarak mi? Bizim millette utanacak yuz varmi ki? Eminim kamera olmasa o uyaran elemana girerdi ordakiler

Bunlar en azından bisiklet yoluna park etmiş. Hiç unutmuyorum Atatürk havalimanından kennedy caddesi üzerinden yenikapıya giderken, cadde üzerinde millet 3 araç yan yana park edip şerit sayısını bire düşürmüş sahilde piknik yapıyordu. 15 milyonluk şehirde bisiklet yolu değil en işlek caddelerden biri bile keyif için kapatılıyor polis arkadaşlarda malesef piknik keyfini bozmak istemiyor. Allah o şehirde yaşayan siz kardeşlerimize sabır versin. Bence geç olmadan göç etmeyi düşünün.

bir de gelip arkadaşa ters ters konuşuyorlar trajikomik bir video...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün bisiklet kullanan biri olarak videoyu gerilerek seyrettim. Bisikletli, bisiklet yolunu işgal etmiş 4 ayaklılar yüzünden araç yolundan gitmek zorunda kalıyor, canını tehlikeye atarak. Herkes park etmiş nolcak diyen var, senin yaptığın çok yanlış diyen var, kavga çıkarmaya çalışanlar var. Biri de diyor ki söylerseniz çekeriz. Tabi bu adamın hiç işi gücü yok, tüm araçların sahiplerini bulacak arayacak çektirecek :D Bizim milletten bi halt olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 9 Nisan 2016; 13:50:42 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum bu ülkenin insanından adam olmaz.Hatta biz böyle olduğumuz sürece sırtımıza bu derece binenler az bile.Tiplere bak allahını seversen haksızlık yaptıklarını biliyorlar 3-4 kişi birleşip şikayet edecek adamın üzerine yürüyorlar.. Beter olun beterrrrr

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Acıma yok, paylaşın fotoğrafları.. Bende bir araba kullanan kişi olarak, bisiklet yoluna park etmemek için 15 dk yer aradığımı hatırlarım.. Bir elalemin akıllıları sizdiniz dimi? Birde savunuyorlar, pişkin pişkin kendilerini, umarım forumdan kimse yoktur. Yazıklar olsun ne diyelim.

Video
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/300915/bisiklet-yolunu-isgal-edenler

Plakalar:
    31 SAD 212
    34 KBZ 90
    34 VF 0960
    34 BL 7995
    78 AD 737
    34 DK 7104
    34 GM 9267
    34 Z 6134
    41 PH 625
    24 EN 191
    06 DA 3397
    34 DJ 0123
    34 NT 7463
    34 ZU 0249
    Ve daha niceleri...

ttps://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx ya da 0552 155 0 155 ve 0533 155 0 155 emniyetin whatsup numarasına resmi atın. Yarım saat içerisinde işlemi hallediyorlar.

Not: Plakaları inadına kaldırmicam, dün gece de rahatsız ettiler konu yüzünden, o şahsı ifşaa etmicem. Plakasını verseydi büyük harflerle onu belirtcektim ama anladı vermedi sanırım.

Bravo hocam ben de motorda ve arabada kayit alip sikayet ediyordum ama mevzuat nedeniyle whatsapp sikayetlerini kabul etmiyoruz diyordu en son whatsapp ?

Bence elinizde kamerayla bu tarz riske atmak hayatinizi hos degil. Bu ne cocugu belli olmayanlarin ne yapacaklari da belli degil. Gogus bandiyla aksiyon kamerasi alin ve kaydedin eve gectiginizde sikayet edin.

• Şikayetler birbirimize değil, emniyete :)https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

Sırf bunlar için makina taşıyorum. Gerçi ben kaldırıma parkedenler için yapıyorum, yürüyebilmek için. Desteklerim ama İstanbul'da bisiklete binecek cesaretim şimdilik yok, teröristlerden daha çok insanı trafikte bunlar öldürüyorlar neticede.

Berlin'de bisikletlilerin yollarına nasıl sahip çıktıklarını, en ufak işgale nasıl tepki verdiklerini gördüm. Belli ki o yollar havadan gelmemiş, kendileri kazanmışlar, hak etmişler. Demek ki bu işler böyle oluyor.

• Whatsapp'a ait ihbar numaraları iş görüyor mu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.