Şimdi Ara

Bisiklet Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada oturuyorum.Artık ağır mtb lerden sıkıldım yol bisikletine karar verdim tabi diğer seçeneklerede açığım aklımda kron active ve sedona 601 var.Ankarada kullanılırmı? Mtb ye göre ne gibi zorlukları var ?

• yol bisikletinin zorlugu daga tasa sokamazsin daha narindir.
    genellikle hiz icin yapilmis bisiklet turudur kaymak asfaltta tutamazsin zaten akar gider.

soyledigin markalar giris seviyesi icin yeterli fakat isin biraz tabiri caiz ise kasari olunca ustundeki komponent ve kadro masa olarak sana yetmeyecek degistirmek isteyeceksin.
    butceni 1500lere kadar cikarma sansin varsa bulundugun ildeki 2.el yol bisikletlerine bakmani tavsiye ederim.
    2.elde bu paralara alacagin bisiklet soylediklerinden hem daha iyi olacak seni uzmez hem uzun zaman parca degisimi yapmazsin.
  • Dağ bisikletinden direk yola geçmen yanlış bence.

Şehir bisikleti daha iyi olur 28 jant sonuçta.
    Bir de cyclocros tarzı makinalar da hem hız hem uzun yol için çok iyiler.

Hızlı gidip ne yapıcan o kadar? Trafik desen sürüyle araba var..

Şu bisiklet de yol bisikleti kadar olmasa da fişek gibi

TREK 7.2

Bisiklet Tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

yol bisikletinin zorlugu daga tasa sokamazsin daha narindir.
    genellikle hiz icin yapilmis bisiklet turudur kaymak asfaltta tutamazsin zaten akar gider.

soyledigin markalar giris seviyesi icin yeterli fakat isin biraz tabiri caiz ise kasari olunca ustundeki komponent ve kadro masa olarak sana yetmeyecek degistirmek isteyeceksin.
    butceni 1500lere kadar cikarma sansin varsa bulundugun ildeki 2.el yol bisikletlerine bakmani tavsiye ederim.
    2.elde bu paralara alacagin bisiklet soylediklerinden hem daha iyi olacak seni uzmez hem uzun zaman parca degisimi yapmazsin.

Hocam üstünede ekipman alacağım için çıkamıyorum dediğiniz gibi elimde para oldukça yenileme yoluna giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Dağ bisikletinden direk yola geçmen yanlış bence.

Şehir bisikleti daha iyi olur 28 jant sonuçta.
    Bir de cyclocros tarzı makinalar da hem hız hem uzun yol için çok iyiler.

Hızlı gidip ne yapıcan o kadar? Trafik desen sürüyle araba var..

Şu bisiklet de yol bisikleti kadar olmasa da fişek gibi

TREK 7.2

Bisiklet Tavsiye

Bende düşünmüştümde şimdi bu yol bisikletlerinin gidon hoşuma gidiyor ne biliyim :D

• Oturuş pozisyonu beni endişelendiriyor. Uzun yol için çadır filan da takılamıyor bunlara bagaj yeri yok.

Ayrıca kondisyon yoksa MTB yorar adamı. Şehir bence en ideali.

Sedona 310

Uzun yol arkadaşı..
  • İkinci el Salcano xrs 030 1600 TL civarı ya da Carraro 032 (Siyah modelinden) 1200TL civarı bulabilirseniz bunlara bakın. Ankara'da yol bisikleti almak çok mantıklı bir davranış. Yolları çok temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

İkinci el Salcano xrs 030 1600 TL civarı ya da Carraro 032 (Siyah modelinden) 1200TL civarı bulabilirseniz bunlara bakın. Ankara'da yol bisikleti almak çok mantıklı bir davranış. Yolları çok temiz.

Evet hocam şimdi dışarıdan geldim bi baktım hiç öyle sıkıntı olacak yol yok yani. Dolmuşla otobüsle gideceğim yere daha hızlı giderim benim sıkıntım o lastiklerle fren tutuşu nasıl ? birde alışabilirmiyim o gidon tarzı ile vitese şu frenin arkasındaki sağ sola giden kollardan olanlar güzel sizin bu konudaki yorumunuz ne mtb den bu şekil bisiklete geçen biri viteste ve tutuşta zorluk yaşarmı*

Fiyatlar beni aşıyor hocam ya.Robert hocam dediğim gibi bu tarza geçmek istiyorum yollarda uygun bence sora ile bu 2300 arasında çok fark varmı bide size sorayım bunlar virajda felan iyi tutunurmu ? Gidon ve vitese alışmak uzun sürermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 8 Aralık 2013; 18:53:00 >

• 2300 ile Sora kafa kafaya sayılırlar çok fark yok yani.

XRS 030 çok güzel alınabilir.
    Alışırsın yani deneme fırsatın varsa 3-5 saat dene mutlaka.

Yol bisikletlerini havası bir başka oluyor. :)
  • Orijinalden alıntı: Robert Knepper

2300 ile Sora kafa kafaya sayılırlar çok fark yok yani.

XRS 030 çok güzel alınabilir.
    Alışırsın yani deneme fırsatın varsa 3-5 saat dene mutlaka.

Yol bisikletlerini havası bir başka oluyor. :)

Kron active n11 de 1050 tl 100 lük çek bulup almayı düşünüyorum pederi ikna edersem yada martı beklerim model tavsiyesi varmı başka 1200 ü aşmayacak şekilde 0
  • Sedona 610 da var hangisi hoşuna giderse al.

• quote:

Sedona 610 da var hangisi hoşuna giderse al.

http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-610.html

En çok bu hoşuma gidiyorda fiyat sağlam hocam ya :( ankarada 12 taksitle 1200 e alabileceğimiz yer varmıki ?
    hocam bide bunda shimano claris var diyor onu hiç duymadım 2300 veya soraya göre iyimidir kötümüdür senide yoruyoruz ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 8 Aralık 2013; 20:27:35 >
  • Ankara deyince aklıma ilk Güngörler Bisiklet geliyor.

www.bisikletgungorler.com

Claris hakkında pek detaylı bilmiyorum fakat Sora, 2300 ile aşağı yukarı aynılar sanırım.

Bisiklet Forum
    Markaya göre vites seviye sıralaması
    http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126183

• quote:

Ankara deyince aklıma ilk Güngörler Bisiklet geliyor.

www.bisikletgungorler.com

Claris hakkında pek detaylı bilmiyorum fakat Sora, 2300 ile aşağı yukarı aynılar sanırım.

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126183

Araştırdım hocam dediğiniz gibi aynı sayılır ama fren arkası vites koldu var ek olarak benim istediğim gibi eğer pazarlıkla ve 12 taksitle alabilirsem alıcam kendim ödeyecem hocam teşekkürler

bu arada verdiğiniz sitede 1 adet bile yol bisikleti yok hocam ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 8 Aralık 2013; 20:55:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.