Şimdi Ara

Bisiklet küçük mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 hafta önce bir bisiklet aldım. Fakat bilmediğimden dolayı küçük bir bisiklet almışım. Dizlerim çok kırıldığı için yokuşlar vb. yorucu sürüşlerde dizim ağrıyor. Boyum yaklaşık 183 cm. Bisikleti aldığım yerde sele borusu 40 cm. ve daha kalitelisini 40 lira olduğunu söyledi. Şimdiki yaklaşık 25 cm. Sele borusunu uzatsam gidon aşağıda kalacağından onu da yükseltmem gerekiyor. Sizce böyle yapmam mantıklı mı? Yoksa yeni bir bisiklet şartmı? Topuklarımı pedal en aşağıda koyduğumda bile dizim açılı duruyor. Düz durmuyor.Bisiklet küçük mü?Bisiklet küçük mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modceycey -- 23 Nisan 2017; 8:31:50 >







  • Sizin için 27,5 jant ve L kadro almanız lazım. Eğer yokuş çıkıyorsanız böyle market bisikletleri sizi yorar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sele ve gidonu yukseltmek cozum degil. Ayrica yukselme nedeniyle gidon ve sele bogazlarinda kirilma meydana gelebilir. Boyunuza gore uzun kadro secin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk ve komik duruyor hocam Boyunuza gore kadro secimi yapmalisiniz gidon yukseltmek fayda etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok küçük kalıyor boyunuza uygun en az 29 jant 19 inch kadro boyu olması lazım. bu bisiklet küçük gelir ve seleyi sonuna kadar yükseltseniz bile çözüm olmaz. gidomu fazla yükseltirseniz gerilme payı artacağından dolayı gidonun ortadan 2'ye kırılma riski oluşur sanırım bu bisiklet 24 jant yada 26 jant olması lazım. dediğim gibi 29jant 19 inch kadro alırsanız daha iyi olur ve yokuşlarda ve düz yoldada daha iyi performans alırsınız ve yorulma payınız azalır. daha rahat daha konforlu sürüşler elde edebilirsiniz.!
  • Bisiklet 26 jant. Resimden de anlayacağınız gibi lise öğrencisiyim. Dolayısıyla bisikleti ailem alıyor. Allah'a şükür pek geçim sıkıntımız yok fakat yeni bisiklet aldıktan sonra yenisini alacak kadar rahat değil. Bu durumda sele yükseltmek de yarar sağlamayacaksa başka şeyler düşüneceğiz galiba. Yardımlarınız için teşekkürler!
  • Bence 29 degil 27.5 jant daha uygun olacaktir. Yeni bisiklet almayi dusunurseniz denemeden almayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.