Şimdi Ara

Bisiklet için ön ışık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kron TX150 bisikletime ön ışık almak istiyorum ancak karar veremediğim husus kendinden bataryalı mı olsun yoksa ben power bank takarak mı çalıştırayım?

kaliteli olduktan sonra 80 tl civarı bir para verebilirim ancak 9$ yani 35 tl ye güzel aydınlatan ışıklar var.
    Tabi powerbank takmak gerekiyor onlar için.

Şu linkten iyi olduğunu bildiğiniz bir model tavsiye eder misiniz?
    https://tr.aliexpress.com/category/122803/bicycle-light.html?minPrice=9&maxPrice=25&isBigSale=n&isFavorite=y&isFreeShip=n&isNew=n&isMobileExclusive=n&isLocalReturn=n&shipCountry=US&shipFromCountry=&shipCompanies=&SearchText=&CatId=122803&needQuery=y&isrefine=y

Kendinden bataryalı olanlar tam ışıkta 2 saat , yarım ışıkta 3.5 saat aydınlatma sağlıyor diye yazmışlar.
    Ne kadar doğru emin değilim.
    Bir de bu cihazlar powerbank takıldığında ışık vermiyor.
    Yani yolda giderken kendi bataryası biterse harici bataryadan enerji alıp ışık vermiyor.
    Harici bataryadan sadece kendi bataryasını dolduruyor.

Harici güç kaynağı ile çalışanlar ucuz oluyor, benim de bir powerbankım var, ama o da her an dolu tutmak gerekecek.

Kararsız kaldığım tek nokta bu....
    Bu konuda görüşleriniz çok önemli benim için.

• Cevap için teşekkürler.

ilk verdiğiniz linkteki ürün zaten tırt. burda bir arkadaş da benzer birşey aldı.

İkinci verdiğiniz linkteki üründen almayı düşünüyorum da asıl sorun kendinden bataryalı olan mı yoksa harici güç ile çalışan mı?

Bu noktada kararsız kaldım.

bende 12000 lik powerbank var, (5500 falan gerçek değeri)
    ikinci verdiğin likteki feneri alsam kaç saat idare eder beni mesela?
  • Çok ürün bakmıştım hangisinde yazıyordu hatırlamıyorum ama 2600 lük güç kaynağı ile 3-8 saat ışık verdiği yazıyordu güçlü bişeydi yine ışığın gücüne göre ömür değişeceği için en düşük saati kabul edip 3 saat olarak hesaplasak 5500 e 6 saat gibi bir şey olması lazım. Bence daha fazla da olabilir çünkü led ışık tüketimi daha az.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    merhaba. urunu aldiniz mi yoksa sipariş mi verdiniz?

kendinden bataryali mi yoksa harici bir batarya ile mi çalışıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim. Usb'den şarj edilebiliyor. Ayrıca kalem pil ile de çalışıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    açıklamadan anladığım kadarıyla dahili batarya var ama düşük.

batarya biterken powerbank taksam powerbankdan guc alip ışık vermeye devam eder mi yoksa kendini sarj etmeye mi gecer acaba?

kullandiktan sonraki yorumlarini da yazarsan cok memnun olurum.

• Merhaba,
    Evet batarya biraz düşük. Ayrıca şöyle yazıyor batarya ile ilgili;

· Battery: Li-Polymer batter built-in, 800mAH, Rechargeable
    · Charging: USB 5V 1A Max ( Android type port )
    · Run time: Approx. 2-24 hours, subject to mode in use

Yorumlara, yorumlardaki fotoğraflara ve puanlara bakarak aldım açıkcası. Gördüğüm kadarıyla bana yeter. En güçlü ışıkta 2 saat civarı benim işimi görür. Size daha uzun süre gidecek bir şey lazımsa, bataryası yüksek 700 LM ve üstü bir şey alın bence.

800 mAh batarya ile 2 saat çalışacağını sanmıyorum.

Benim asıl istediğim şey kendinden bataryası olsun, bataryası bittiğinde powerbank takıp devam edeyim.
    Ama sanırım böyle bir ürün yok.
    bataryası bitince powerbank takarsam kendini şarj ediyor. Işık vermiyor.

Ya da elimdeki powerbank ile 3-4 saat çalışacağını bilsem bir ürünün, o ürünü hemen alacağım.

• A101'E gidin hocam direkt şu feneri alın, pilleri Panasonic takın 4 ay unutun. Maliyeti 8TL'ye geldi. On numara aydınlatması var...

Bisiklet için ön ışık tavsiyesiBisiklet için ön ışık tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 9 Mart 2018; 13:18:29 >

• Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    resim gorunmedi.

bundan bahsediyorsan eger, 3 tane var bende, birini söküp powerbanka baglamak icin usb kablo lehimledim.

www.hepsiburada.com
    Plus Zoomlu Ledli Bisiklet Farı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/plus-zoomlu-ledli-bisiklet-fari-p-SPORATAK612315

cok cabuk pil tuketiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 9 Mart 2018; 13:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

resim gorunmedi.

bundan bahsediyorsan eger, 3 tane var bende, birini söküp powerbanka baglamak icin usb kablo lehimledim.

www.hepsiburada.com
    Plus Zoomlu Ledli Bisiklet Farı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/plus-zoomlu-ledli-bisiklet-fari-p-SPORATAK612315

cok cabuk pil tuketiyorlar.

Resim bende gözüküyor hocam , sayfayı yenileyin düzelecektir. Böyle bir şey değil, ben balıkta kullanıyorum bu el fenerini uzun süre gidiyor pili. Düzgün hatta şarj edilebilir pille baya kullanırsınız.

• Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Volvo satilik mi?

sirketin pil satin aldigi bir yer var, oradan 7 adet 18650 pil aldim. orjinal degerlerde, 2000 mah.

iki tane powerbank kutusu siparis ettim Aliexpressten.

3 tanesini telefonda kullanmalik powerbank icin kullanicam, kalan 4 tanesini de fenerde kullanmalik powerbankda.

4*18650 pil ile 4-5 saat aydinlik verecek bir lamba bulmam lazim.

Bende de şu zoomlu olan model var markası police di heralde bayağı iyi ışık veriyor mercek sayesinde , 3 adet ince kalem pil ile çalışıyor , 6 adet ince şarjlı pil aldım her seri 1-1,5 hafta gidiyor dönüşümlü olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünlerim geldi. On ışık idare eder, iş görür. Dışarda henüz denemedim. Arka ışık süper. Bisiklet için ön ışık tavsiyesi Bisiklet için ön ışık tavsiyesi

• Ben de bunlardan birini alıcam gibi görünüyor.

Henüz karar veremedim ama muhtemelen ilk baştaki olacak.
    Alıp kullanırsan deneyimlerini paylaşırsın hocam , bende zaman bulursam powerled den bir şeyler yapmak istiyorum 18650 piller ile
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...

kullanınca artı ve eksilerini anlatırım.
  • Geçen sene aliexpress den *link* 400 lümen ön ve arka aydınlatmayı satın almıştım.İkisinden de memnunum,aydınlatması yeterlidir.Ürünün sayfasında geri bildirimlerde kullanıcı fotoğrafları var.

Aynı markanın 1000 ve 1600 lümen olanları var ve bunlarda ilgimi çekmektedir,belki 1600 lümen olanın satın alabilirim.
    Ürünlerde 3 gün sonra az da olsa ekstra indirimler olacak
    1600 lümen link
    1000 lümen link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 26 Mart 2018; 0:9:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.