Şimdi Ara

BİSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KARARSIZIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Akeyküm .Nasip olursa MTB bisiklet almayı düşünüyorum. Yaklaşık 5 aydır araştırıyorum. Öğrenci olmam hasebiyle Bütçem maxsimum 1600 tl falan. Aklımda BITWİN nin serileri var. Bilenler varsa veya görüşü olanlar yardımcı olabilirler mi ?



  • Hocam btwin iyi bir marka o fiyatlara sedona, kron, gosht, carrora, trek gibi markalarında bisikleti var güzel modeller. Benim sana tavsiyem 1000tl giriş seviyesi herhangibi bir markanın sana hoş gelen mtbsini alabilirsin giriş seviyesi olanlar hemen hemen hepsi aynı kalitede. Kendine kask aksesuar alırsın artan parayı da kullanırsın istediğin gibi.

    1 sene geçtikten sonra hem bisikleti, markaları, sistemleri tanıyacak bilgi sahibi olacaksın böylelikle istediğin bisikleti bulman daha kolay olcak ve kendi bisikletini kendi seçerek beğenerek, bilerek alacaksın. Biz sana burda şunu al su daha iyi bu şöyle desek bile sen ondan memnun olmayabilirsin. O yüzden bence uygun bütçeli bir bisiklet ile başlayıp sonra yükseltme yaparak gitmek daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.decathlon.com.tr/275-rockrider-540-da-bisikleti-id_8350454.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkoapat61 -- 11 Aralık 2016; 10:9:40 >
  • Eyvallah ustam sağolsasın. Da bir konu aklıma takılıyor. Ben uzun yol falan yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarla şehir dışına falan. yani o fiyattaki bisikletler sıkıntı çıkarır mı ?
  • O paraya Whistle, Carraro veya Merida alinir. Az daha zorlarsan Ghost bile bulabilirsin. Zaten Whistle, Carraro ve Merida, fiyat ve model olarak birbirine yakin bisikletler uretiyor. Parani Btwin'e basarak cope atma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sağol en azından bakış açım değişti. Şimdi internet üzerinden baktım da şu bisikleti bütçeme en uygun buldum fakat bu shımano nun değişik modellerini anlamıyorum.
    http://carrarobisiklet.com/dag-bisikletleri/27-5-carraro-big-827-erkek-dag-24-v-hd/
  • Uzun yol ve tur yapacaksan dağ bisikleti sağlıklı değil. Şehir bisikletlerine bak model olarak beğenmek zor oluyor ama en azindan bagaj delikleri ve orta şeker lastikleri ile sana sorun çıkartmaz. Bisiklet sürerken illa sorun çıkabiliyor o yüzden tura giderken yanında ekipman olması lazım. Kimse sana burda su bisikleti al sorum çıkartmaz diyemez ne olacağı belli olmaz çünkü. Zaten en fazla lastik patlar yada zincir sorunu çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.