Şimdi Ara

Bisiklet aldım başıma gelmeyen kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com'da olan kampanyayla gittim Salcano Ng 650 aldım. Tam 4 kez kaza yaptım aldığım beridir. Her kazada 30-40 lira para verdim servise. Arka aktarıcı kırıldı ama o iki tane pervane olan yer çıktı. Ve az önce ters takla atarak bir kaza yaptım. Bunu takmam mümkün mü yoksa gene para mı bayılcam. Maddi durumum yok. Kendimden kıstım, gittim bu bisikleti aldım şu olanlara bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfred Borden

Arkadaşlar hepsiburada.com'da olan kampanyayla gittim Salcano Ng 650 aldım. Tam 4 kez kaza yaptım aldığım beridir. Her kazada 30-40 lira para verdim servise. Arka aktarıcı kırıldı ama o iki tane pervane olan yer çıktı. Ve az önce ters takla atarak bir kaza yaptım. Bunu takmam mümkün mü yoksa gene para mı bayılcam. Maddi durumum yok. Kendimden kıstım, gittim bu bisikleti aldım şu olanlara bakın.

servise değil bi bisikletçiye git 10 liraya kapatırsın
  • @deliora1 sayesinde hepsiburadadan salcanoyu almaktan vazgeçtim iyi ki almamışım fiyatını düşürmek için parçaların kalitesini düşürmüşler 100-150 lira daha fazla veririm kron alırım dedim perşembe günü alıyorum ismini kağıda yazıp ss atmayı hala unutmadım aldığım gibi nickini yazıp ss'yide atıcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

@deliora1 sayesinde hepsiburadadan salcanoyu almaktan vazgeçtim iyi ki almamışım fiyatını düşürmek için parçaların kalitesini düşürmüşler 100-150 lira daha fazla veririm kron alırım dedim perşembe günü alıyorum ismini kağıda yazıp ss atmayı hala unutmadım aldığım gibi nickini yazıp ss'yide atıcağım

Bisiklette sorun yok benim ışığım sönmüş. Bisiklet gayet iyi. Üstümde bir büyü var resmen.
  • quote:

quote:

@deliora1 sayesinde hepsiburadadan salcanoyu almaktan vazgeçtim iyi ki almamışım fiyatını düşürmek için parçaların kalitesini düşürmüşler 100-150 lira daha fazla veririm kron alırım dedim perşembe günü alıyorum ismini kağıda yazıp ss atmayı hala unutmadım aldığım gibi nickini yazıp ss'yide atıcağım

Bisiklette sorun yok benim ışığım sönmüş. Bisiklet gayet iyi. Üstümde bir büyü var resmen.

O tarz seyler dusunme sakin ol olumlu dusun.nekadardir bisiklet suruyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

quote:

O tarz seyler dusunme sakin ol olumlu dusun.nekadardir bisiklet suruyorsun?

5-6 yıl önce sürüyordum ama 1 ay oldu olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.