Şimdi Ara

Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bisiklet kullanmanın bir çok faydası bulunmakta. Eğer sizde ''Bende artık bisiklet kullanmak istiyorum. En iyisi bir bisiklet alayım.'' diyorsanız aşağıda tavsiyelerim bulunmaktadır. Bisiklet alacaklar/yenileyecekler/model değiştirecekler okuyabilirler. İsterseniz başlayalım:


    İlk Bisiklet MTB(Mountain Bike) Yani Dağ Bisikleti:

    Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler

    Eğer dağ, bayır, patika yollarda gezmek istiyorsanız veya gideceğiniz yollar bozuk ise tercihiniz MTB olsun. Kalın lastik uzun amörtisörlü maşası sayesinde engelleri kolayca aşabilirsiniz. HardTail almanız önerilir. Full Suspension(Çift amörtisor) kullanıcıyı çok yorar ve gereksiz yere performans kayıpları yaşarlar.

    İkinci Bisiklet Tur Bisikletleri Yani Şehir Bisikleti:

    Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler

    Eğer sadece şehir içi asfalt yolda dolaşmak, gezmek istiyorsanız, tercihinizi tur bisikletlerinden yana kullanın. Özellikle kilitlenebilir maşa sayesinde yol seviyesinde göre ayarlanabiliyor. İnce lastik sayesinde yolda daha rahat daha konforlu yolculuk yapmanızı sağlıyor.

    Üçüncü Bisiklet Yol Bisikletleri Yani Yarış Bisikleti:

    Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler

    Ben sürat yapmaya bayılırım diyorsanız, kesinlikle tercihiniz yol bisikleti olsun. Çok ince lastikler sayesinde yol tutuşunu daha iyi sonuçlara çıkararak, hız yapmanızı sağlıyor. Bu bisikletlerde amörtisor bulunmaz. Nedeni ise sadece düz engebesiz yollarda kullanılacak olmasıdır. Çeşitli gidon tutma şekilleri ile yolda rahatça ilerleyebilirsiniz.

    Dördüncü ve Son Bisiklet BMX Bisiklet Yani Hareket Bisikleti:

    Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler

    BMX'ler Yukarıdaki 3 bisikletten tamamen farklıdır. Ne dağ, ne sürate uygun değildir. Sadece hareket yapmanızı sağlar. Bu bisikletlerin kadro yapıları ve lastik yapıları gerçekten çok ama çok sağlamdır. Yapacağınız hareketler sert olacağından tasarımı da böyle yapılmış. Bu bisiklet ile kendinizi profesyonel hissedeceksiniz.

    Evet bisikletlerimiz bunlardı. Eğer sorusu olan varsa yardımcı olalım. Bütçenize uygun en iyi bisikleti size sunalım. Marka önerisi, fiyat önerisi, parça önerisi vs. gibi her türlü sorulara açığım. Alacağınız/Yenileyeceğiniz bisiklet şimdiden hayırlı olsun.










  • 700-1100 tl arasında önerebilceğinn şehir bisikleti var mı okula gidip gelmek istiyorum
  • Hygiei4 H kullanıcısına yanıt
    Carraro sportive 224 almani öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Ben de 700 Tl ye kadar dağ bisikleti tavsiyesi alabilir miyim? Hepsiburada.com'dan baktım.Çeşitli bisikletler var.Ama aralarından hangisini seçmem gerektiğini bilemiyorum.JAnt özellikleri vs.http://www.hepsiburada.com/dag-bisikletleri-c-353125?filtreler=fiyat:500.0-750.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrrr -- 13 Mart 2017; 14:23:57 >
  • Ben de 1000 tl civarında 2.grup yani yol-şehir bisikleti almak istiyorum. Carraro 224 iyi bir tercih mi olur acaba? Ya da şu model nasıl? :
    http://www.sedabisiklet.com/-bisikletler/-sehirtur/599-carraro_grande_704_%7C_2017
  • srdrrr kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/700-800-tl-civari-dag-bisikleti-onerisi--124962629

    şu konuya yorum yapmıştım. aynı bütçe buradan bakabilirsiniz!
  • BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    vermiş olduğunuz linkteki bisiklet kullanıma fazla uygun değil gibi gözüküyor. bunun sadece tek sebebi var oda zoom maşa olması. zoom maşa kilitlenmiyor ve düz yolda ve yokuşlarda enerji kaybı yaşattırıyor. onun yerine 224 alsan daha iyi olur ! hem bisiklet yakışıklı duruyor !

    Bisiklet Alacaklar/Yenileyeceklere Tavsiyeler




  • Ben Kron tx 150 aldım memnunum şuanlık carraro yaklasık 150-200 lira daha fazlaydı ve dış görünüşü daha kötüydü(2017)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.