Şimdi Ara

bisey sorcam arkadaslar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys 5e girecegim. siralamam gecen seneye kiyasla 25bin daha onde ancak puanim grcen seneye kiyasla kotu sizce bu kotu biseymi lys siralamasi icin veya puani icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranays -- 19 Mayıs 2013; 22:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteminn

lys 5e girecegim. siralamam gecen seneye kiyasla 25bin daha onde ancak puanim grcen seneye kiyasla kotu sizce bu kotu biseymi lys siralamasi icin veya puani icin ?

sıralamanı yazabilir misin bide puanını merak ettim geçen seneye göre bu yıl puanlar düştü demek ki
  • gecen sene 248di 580bin. bu sene 243 556bin. yigilmalar olmus belli puanlarda.. benimki vasat biliyorum ama napcam bu puanla hic bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteminn

gecen sene 248di 580bin. bu sene 243 556bin. yigilmalar olmus belli puanlarda.. benimki vasat biliyorum ama napcam bu puanla hic bilmiyorum.

ygs de sıralama birşey ifade etmiyor sonuçta seni puanın eklenicek bence kötü ama genel olarak bakarsak düşük puanla daha yüksek sıralama iyi bi durum. ama takma kafana 3-5 puanın değiştireceği şey çok fazla değil yüzde 30 civarı etkiliyor zaten. sen lys ye çalışmana bak 560 binlerde yığılma olmadığı için kolaylıkla yükseğe fırlarsın , kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.