Şimdi Ara

BIS ve BBM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
53.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yerleşik GPS varsa kullanılabilir.
  • ARKADASLAR BLACKBERRY CURE 9300 ALMAYI DUSUNUYORUM.AMA BU BIS ISI CANIMI SIKTI.BIS UYELIGI YAPTIRMADAN TELEFONA UYGUN OPERA ILE MP3 VE VIDEO INDIRIP FACE VE MSN DE GEZEBILIRMIYIM?KAFAM COK KARISIK YARDIMCI OLUN LUTFEN .
  • bence blackerry bbm yi açmalı diğer rakiplerinin arasında biraz görünebilmek için bu haliyle çok gereksiz birsüre sonra tadı kaçıyor
  • arkadaşlar vodefone müsteri hizmetlerinden bis yaptırdım. bana blackberry tarayıcınızdan nete bağlana bilirsiniz dedi.... tamam şu menudeki tarayıcı dan giricez anladım... fakat app world den uygulama indirdim bütün gün ücretsiz. sonraonline işlemlerden güncel faturama baktık 5 tl lik internet kullanımı görünüyor hani sınırsızdı bıs ? bana bi yardımcı olun ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkundogrul

    arkadaşlar vodefone müsteri hizmetlerinden bis yaptırdım. bana blackberry tarayıcınızdan nete bağlana bilirsiniz dedi.... tamam şu menudeki tarayıcı dan giricez anladım... fakat app world den uygulama indirdim bütün gün ücretsiz. sonraonline işlemlerden güncel faturama baktık 5 tl lik internet kullanımı görünüyor hani sınırsızdı bıs ? bana bi yardımcı olun ???

    Giris paketimi yaptirdiniz 100mb yetmiyor kotasi dolmustur belki???

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9700

    blackberry'nin bütün özelliklerini kullanmak istiyorsanız BİS almanız gerekli. yok ben diğer telefonlar gibi internete gireceğim derseniz internet paketi alırsınız yada Wifi ile bağlantı kurabilirsiniz. Bis alırsanız Blackberry için yapılan birçok uygulamayıda kullanma şansına sahip olursunuz. BBM'de bis ile çalışan ve blackberry kullanıcılarının birbirlerini ekleyerek kullanılabilen blackberry için yapılmış mesajlaşma programıdır.
    bu arada 12 aylık bis aboneliği yapın daha ucuza gelir.

    12 aylık bis aboneliğinin fiyatı ne kadar ?
  • yok iki seçenek var zaten biri faturasız hatlar çin 6,90tl lik biride faturallılar için 16,90tl lik bende 16,90 lıktan yaptım ama telefonum nete giriyor devamlı faturam 25 tl likti 60 geldi dahava yükselmeye devam ediyor
  • http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/FaturaliAvealilaraOzelBlackberryInternetPaketleri

    Böyle bir uygulamasi var faturali hatlara. BBM Paketi 5 tl olarak geçiyor fakat kota hakkinda herhangi bir bilgi verilmemiş. Kullanan arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.