Şimdi Ara

Birlik olmamız gerekiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , kardeşler , abilerim bakın ülkenin halini görüyorsunuz şuandan itibaren artık birlik olmamız gerekiyor . Bakın facebookta izmirde neden patlama olmuyor yazan insanlar görüyorum , reina saldırısı için içiyolardı gebersinler diyen insanlar görüyorum . Bakın sorulması gereken en büyük soru " Bizi ne bu hale getirdi ? " Bana kalırsa bakın sadece kendi fikrimi söylüyorum bu hale gelmemizin en büyük sebebi yönetenlerdir. Fakat çoğunluk bu yönetimi seçiyor demokrasi bu şekilde işliyor . Ben istiyorum ki eski güzel günlerimize dönelim birbirimize kenetlenelim . Forumda bile fazlasıyla görüyoruz herkes birbirine sallıyor , küfürler , hakaretler..

    Sağcı kardeşlerim , solcu kardeşlerim BU ÜLKEDE YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİM SİZE SORUYORUM BU ŞEKİLDE NEREYE KADAR GİDECEĞİZ ? Ben 22 yaşındayım çoğunuz benden yaş olarak büyük daha çok görmüş kişilersiniz küçük kardeşlerim okuyup benden daha bilgili olanlarınız da vardır ama artık yeter lütfen kendinize gelin . Körü körüne her olayı fetö ye bağlamayın terör kınamakla bitmez . Acilen bu devletin yardıma ihtiyacı var üzgünüm fakat doğru bakın hergün bir patlama oluyor altından nasıl kalkacağız bu işlerin eğer bir beraber olmazsak ?







  • Milli Seferberlik Hukumeti!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişatı sivil yönetim engelleyemez ise çözüm bulamaz ise TSK iç savaş baş göstermeden emir komuta zincirinde yönetime el koyabilir. Gidişat bu yönde.



    Darbe olmaması için bu gidişata bir an önce çözüm bulunmalı. Bütün partiler birleşip (CHP, MHP, AKP) milli seferberlik hükümeti kurulup, toplumsal uzlaşı sağlanıp, Cumhuriyet değerlerine sım sıkı sarılınıp kutuplaşma sona erdirilmeli.



    Yoksa bu gidişat ya iç savaş yada TSK'nın emir komuta zinciri içerisinde ülke yönetimine el koyup çıkacak iç savaşın bastırılıp engellenmesi olacaktır. Bunu görememek elde değil.
  • ml_csd_ds M kullanıcısına yanıt
    TSK yönetime el falan koyamaz hocam,geçti o devirler.
  • Birlik mi ?

    Bitaraf olmayan bertaraf olur.

    R.T.E.
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Herkesin üst yöneticilerin halkın kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor .
  • Türkiye Cumhuriyeti "dış mihraklar" bahanelerine sığınacak kadar aciz degildir. Tren raydan cikti ama geç degil, her seyi birakin artik, devletin birincil gorevi icimizdeki bu teroru ve yandaslarini temizlemek olmali.
  • "Bakın facebookta izmirde neden patlama olmuyor yazan insanlar görüyorum , reina saldırısı için içiyolardı gebersinler diyen insanlar görüyorum "



    Bu ve buna benzer yazı yazanlar toplumun sinir uçlarına yönelik yorum yapanlar inanın provakasyon yapmaya çalışan art niyetli kişiler olduğuna inanıyorum ve hic kaale almıyorum.

    Sizde almayın benim alkol alan arkadaşimda var günah diyip içmeyen arkadaşımda var kürdüde var türküde var problemsiz gül gibi geçiniyoruz.
  • selimbilmez kullanıcısına yanıt
    Hah gözünden öpeyim seni ne güzel demişsin benim anne tarafım kürt , babam namazında ben dövmesi olan alkol tüketen bi insanım şimdi biz kendi içimizde birbirimizi mi kırıcaz ! Bu yüzden birlik olmalıyız diyorum .
  • bu şekilde giderse ülke rayından çıkacak, suriye olmamaız işten bile olmayacak.

    o baş örtüsü takmış, vay önteki içki içmiş, şu alevi bu sünni bu kürt vs diye birbirimizi yemeye devam edersek mehdi gelse ülkeyi düzeltemeyecek.
  • ml_csd_ds M kullanıcısına yanıt
    Ne iç savası arkadaş kim kimle savasıyor. Türkiyede iç savas çıkmaz ama birilerinin çok fena kuyruguna bastık ki hem ekonomik hemde terör eylemleri aracılığıyla baskı yapıyorlar. Natodan derhal çıkılmalı ve incirlik kapatılmalı adamlar gözümüzün içine baka baka teröristlere silah veriyor el babda tek kurşun atmadılar.
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Hocam terör konusunda size katılıyorum fakat ekonomi konusunda yanılıyosunuz . Ülke hiç bişey üretmezken sadece tüketime yoğunlaşmışken ve elde avuçta satılacak bişey kalmamışken sorunu kendi içimizde aramak yerine neden başka yerlerde arıyosunuz buna mantıklı bi cevabınız vardır umarım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

    Şu konuda bile ayrılıkcı mesajlar var ve hepsi kılışdaroğlucu.



    Şaşırdık mı? Hayır.

    Bence sen de o kışkırtıcılardan birisin. Ya da mesajların öyle görünüyor diyeyim.

    Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama MENFAATİMİZ için birlik olmak zorundayız.
  • banane birlik falan olmuyorum hadi yürüyün ordan yandan yandan sıçratmadan ermeni israil dölü çapulcu ve daha nicesi ayrıştırırken iyi şimdi birlik ol yok ya senin hükümetini kurtaralım demi olmuyorum birlik falan arap milliyetçisi akpliler inansın size zaten rte kendisi dior ben bir çobanım die
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın az önceki patlama konusunda da ayrı fikirde olana fetöcü dediniz , şimdide birlik olma konusunda gelmiş kılışdaroğlucu yazıyosunuz amaç ne ? Hayır gerçekten soruyorum amaç ? Ben hükümet yanlısı değilim fakat kimseye kalkıp laf etmiyorum yada cumhurbaşkanına amacınız ne ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    Birlik mi ?

    Bitaraf olmayan bertaraf olur.

    R.T.E.

    Şu mesajı sırf pisliğine yazdığına eminim.



    İnsanları kışkırtıp fesat çıkarmak. Allah ıslah etsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucky Blow

    Hocam bakın az önceki patlama konusunda da ayrı fikirde olana fetöcü dediniz , şimdide birlik olma konusunda gelmiş kılışdaroğlucu yazıyosunuz amaç ne ? Hayır gerçekten soruyorum amaç ? Ben hükümet yanlısı değilim fakat kimseye kalkıp laf etmiyorum yada cumhurbaşkanına amacınız ne ?

    Amaç provakasyon ne olacak?
  • Lucky Blow kullanıcısına yanıt
    Hocam euro ve doların şu durumda bu kadar yükselmesi anormaldir. 15 senedir durum aynı sanayimiz 2ileri 1geri gidiyor ama 15temmuz ve sonrasında her taraftan ülkeye zarar vermeye çalısıyorlar. Suriyede bu kadar patlama olmazken birden bu özenli ve programlı saldırılar niye? Bugün bile yapılan saldırı dışarda ufak bir bomba patlatıp insanların ilgisini çekerek adliye ye silahlar ve roket atarla girip büyük bir katliam yapmaktı. Allah a şükür 2 teröriste öldürüldü şehit yok deniliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

    Şu konuda bile ayrılıkcı mesajlar var ve hepsi kılışdaroğlucu.



    Şaşırdık mı? Hayır.

    Su arkadaş bloklamayan varsa bundan kendisinin farkı olduğunu düşünmesin !

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.