Şimdi Ara

Birleşik Krallık’ın neredeyse yarısı aşısızlara sokağa çıkma yasağı getirilmesini istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu aşı bağımlılarına kokteyl falan yapsalarda rahatlasak yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoriter davranışları savunmak oldukça enteresan. Bunlara cesaret verirsen, yarın çıkıp aşı dozunu geciktirenleride sokağa çıkartmazlar.

  • Gerizekalılar her yerde malesef. Yok aşı karıştlığı, yok Aşı olmayan sokağa çıkmasın yok bilmemne.


    Ya Aşı bulaşmayı engellemiyor Aşı olmayan evde kalsa ne kalmasa ne? Bu kadar saçmalık olur. Kişinin tercihidir Aşı olmak. Risk duruma göre verirsin kararını. Olmazsan sonuçlarına katlanırsın bu kadar.

    Ben köyde insanların yoğun yaşamadığı bir yerde olsam Aşı olmazdım. Ama işim insanlarla olduğu için aşı oldum.

    Bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamak güç. Aşı olmayan olmaz. Ölen ölür kalan kalır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Sadece kendisine zarar verse, kendi ölümüne neden olsa dediklerinde sonuna kadar haklısın ancak aşı olmayan kişinin hastalığa yakalanma oranı çok yüksek olduğu bilinen bir gerçek. Yakalandığında diğer aile fertlerine, arkadaşlarına, iş arkadaşlarına veya hiç tanımadığı sokaktan geçen herhangi bir vatandaşa da bulaştırıp ölümüne neden olma durumu var. Toplumsal bir meseleyi kişisel bir mesele olarak göremezsiniz.

  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    Koronavirüs nedeniyle insanlara maske, mesafe uyarısının yapılmadığı, insanların tamamen kendi hallerine bırakıldığı bir paralel evren düşünün ve şu soruyu kendinize sorun: Böyle bir durumda ölüm oranı ne olurdu?

    Grip, ishal gibi hastalıklar nedeniyle aşısı bulunmadan önce ki ölüm oranlarına da bir bakın. En yakın tarihlilerden İspanyol Gribi örneğin yaklaşık %5 ila %10 arasında ölüm oranına sahipti.

  • Bence havadan uçak vasitasiyla insanlarin ustune covid19 aşı bombalari atsinlar.Boylece herkez aşı olmuş olur.Blade deki vampirler gibi gökyuzune bakarak ağızlarini açsinlar ağızlarindan salya akar gibi covid19 aşıları aksın.Damarlari bayram etsin.Dr ugur sahin de Frost olsun.Şimdi arkada blade müziği çalmasi gerekiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Yazdığın her şey yanlış aşı olmayanın ve olanın virüse yakalanma riski aynı. Iddia ettikleri tek fark aşı vurulan hastalığı hafif anlatıyor. Yani aşı vurulmuş kişi olarak virüse yakalanıp temas ettiğin herkese hastalık bulaştirabilirsin.şimdi içinde palavra olmayan başımdan gecen olayi yazıyorum 4 ay önce koronaya yakalandım hafif atlattım boğaz ağrısı ve koku kaybı oldu 1 haftada hepsi geçti. Geçen hafta iş arkadaşım koronaya yakalandı.şuan hastanede yatıyor durumu ağır. 3-4ay önce 2 tane biontech aşısı yaptırmıştı. Gel de bu durumu açıkla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacishakir kullanıcısına yanıt

    Böyle bir kaç istisna dışı vakalar illa ki oluyor. Ona bakarsan ben de 3-4 ay önce 2 biontech aşısı yaptırmıştım ve 1 ay önce korona pozitif çıktı ama koku kaybı olmasa hiç fark etmezdim. İlle de aşı yaptırmayacağım diyen birçok kişinin ise hastanede işkence çektiğini biliyoruz.


    Burada birçok faktör var, şu faktörleri görmezden gelerek istisnai durumları genel durummuş gibi göstermeyin.

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Aşı vurulmamis olsan hafif atlatmayacağını nerden biliyorsun? İstisnai durum aşı vurulmayıp hastalığı ağır atlatanlardır. Genele yaymayın plZ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.