Şimdi Ara

BİRKAÇ PARÇA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilan başlığındaki adaptör satılık yada takaslıktır ilgililerin pm yolu ile ulaşmalarında fayda vardır

orijinaldir az kullanılmaştır

fiyatı 30TL dir

BİRKAÇ PARÇA

BİRKAÇ PARÇA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

başlıktada yazdığım gibi elimde duran 12.1" wide screen 20pin lcd satılıktır fiyatı 135 TLdir

ayrıyetten içerisi boş ama sıfır sayılabilecek temizlikte hp tx1000 kasa bulunmaktadır sadece mouse kısmı var bununda fiyatı 120 tldir

ikisi birden 200

takas olarak ilgimi çekebilecek elektronik cihaz olabilir

takasta nakitte havada karada fiyat değişmeyecektir ama o anki ruhsal durumuma bağlı bedava bile gönderebilirim

BİRKAÇ PARÇA

kargolara karışmam iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyyin -- 16 Ocak 2012; 8:24:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• _____________________________
    İZMİRDEYİM.................Arkadaşlar lütfen alıcı veya satıcı oldugumda verdiğim teklifleri iyi düsünunuz(ölücü değil degerinde fiyat vermekteyimdir)YOLLADIGIM MESAJLARI veya Aldıgım mesajları okuduktan sonra ANINDA sılmekteyım YANİ lüzümsüz dıyologlardan uzak durmak için son fiyatları vermekteyımdır(acaba baska fiyatım olurmu OLMAZ)KONU HIZLI ACILIR HIZLI(olumlu veya olumsuz hızlı kapanmaktadır)......referans olayı ıle ılgılenmıyorum elden alısverıs yapıyorum(sehır dısına bana guvenen kısı ıle satıs yapıyorum.....)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.