Şimdi Ara

birimiz hepimiz icin modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu modda bizde olmayan her heroyu alabiliyormuyuz yoksa takimda olan herolari mi alabiliyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepimiz Birimiz İçin: LOL Olarak Bilinen Süreç

Hepiniz birimiz için, birçok kişi tarafından LOL olarak bilinen, artan oranda popülerlik kazanan bir kavramdır. Bu, herkesin daha iyi bir dünya için birlikte çalışması gerektiği fikrine dayanır.

LOL, bireylerin yalnızca kendi çıkarlarına değil, aynı zamanda toplumun iyiliğine öncelik vermesiyle karakterize edilir. Başkalarına yardım etme, kaynakları paylaşma ve farklılıklara saygı duyma gibi değerleri vurgular.

LOL'ün temel ilkelerinden biri, herkesin bütünün bir parçası olduğudur. Bu nedenle, her eylemin yalnızca bireyleri değil, tüm toplumu etkilediği kabul edilir. LOL'e göre, herkesin toplumun iyileştirilmesine katkıda bulunma sorumluluğu vardır.

LOL'ün başarısı, topluluk katılımı ve işbirliğine dayanır. Sürece katılan herkesin fikrini söyleme ve değişiklik yaratmada rol oynama fırsatı vardır. Bu, daha kapsayıcı ve herkes için daha iyi bir toplum yaratılmasına yardımcı olur.

LOL, çevremizdeki dünyayı olumlu yönde etkilemenin güçlü bir yoludur. Toplumumuzda birlik duygusunu teşvik ederek, kaynakları paylaşarak ve başkalarına yardım ederek hepimiz birimiz için daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bütün şampiyonları seçebilme hakkın var, ayrıca oyuna girdiğinde bunu kolayca fark edebilirdin.
  • Evet tüm heroları kullanabiliyorsun. Ama bazı heroların bir tanesi çekilmez iken beş tanesi gıcık ediyor insanı

• tüm herolar değil sanırım sadece takımdaki kişilerin toplam heroları
  • Tüm şampiyonları seçebilme hakkınız var bana pek adil gelmedi , ama bu modun istikrarını sağlamak için bu şart yoksa dk'larca que bekler ortak champ arardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DanceR

Evet tüm heroları kullanabiliyorsun. Ama bazı heroların bir tanesi çekilmez iken beş tanesi gıcık ediyor insanı

15 sn fear.
  • Tüm şampiyonları seçemiyoruz aslında. Sihirdar vadisinde Teemo'yu seçtirmiyor

Ayrıca ARAM'da fiddle deneyin 8 dk da oyun bitti sadece E atmanız yeterli

Yine ARAM'da Sona'yı tavsiye ediyorum. Sürekli dürtseler bile siz de sürekli w basıyorsunuz çok sinir bozucu oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oldu o zaman biz kalkalım gif
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Tüm şampiyonları seçemiyoruz aslında. Sihirdar vadisinde Teemo'yu seçtirmiyor

Yine ARAM'da Sona'yı tavsiye ediyorum. Sürekli dürtseler bile siz de sürekli w basıyorsunuz çok sinir bozucu oluyor

teeto cidde yokmu

• aramda fiddle free win

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

teeto cidde yokmu

Maalesef yok Her yer mantar olacağı için izin vermiyolar herhalde. Fakat bu mantıkla hareket ediyorsak heim ve zyra da olmasın o zaman

• quote:

quote:

quote:

teeto cidde yokmu

Maalesef yok Her yer mantar olacağı için izin vermiyolar herhalde. Fakat bu mantıkla hareket ediyorsak heim ve zyra da olmasın o zaman

zyrabi dercede herimeri dusunemiyorum bile

• takımdaki herkesin şampiyonlarının birleşim kümesi şeklinde çalışıyor. yani bir şampiyonu seçebilmek için takımda bir kişide olması yeterli. ama kimsede yoksa seçemiyoruz diye hatırlıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teeto cidde yokmu

zyrabi dercede herimeri dusunemiyorum bile

ARAM'da Fiddle ile oynarken rakip heimmer di kill alamadılar 8 dakika da bitti fakat sihirdar vadisinde öyle olmuyor mid'e gelip turret kuruyolar sadece ve öyle ölye ilerliyolar çaresiz izliyosun

• Aramda birimiz hepimiz için oyun modu var mı ki? Westteyim eğer varsa nasıl girileceğini söyler misiniz.
  • Aram icib özel oyun kurman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: peace28

Aram icib özel oyun kurman gerek

Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.