Şimdi Ara

BİRİLERİYLE KONUŞMAK ÇOK İYİ LAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazıları asosyallik çok iyi diyor ama asosyalliğin dibine vurmuş birisi olarak iyi değil diyorum. 1-2 yalnız takılırsın sarar da 3-4 yıldan sonra kafa gidiyor. Delirmeye başlıyorsun Mesela bugün birisi konuşalım dedi ama konuşamadım. Sosyal fobi var ve konuşma yeteneğim 0 . Ne yapacağımı bilmiyorum.Geberene kadar böyle olacağım

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Olmazsin ben 1800 liraya iphone 5s aldim 3 gun sonra iphone se cikti ayni fiyata ben ne yapayim kafa giitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birde fiyatını yazmış bir kelime yazacağım da ban yerim devam devam

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

vayyyy çok quulsun kardeşim keşkse se alsaydın masanın üstüne koyardın daha quul olurdun

Birde fiyatını yazmış bir kelime yazacağım da ban yerim devam devam

Lo hava atacak olsam iphone 6s aldim 3500 liraya derdim kim bilecek forumda bos konusma demek istedigim farkli bisey bilmedigin konuda yorum yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde arkadaş grubunda sessiz sakin biriyim, grupça bir yerlere takıldığımız zaman biraz pasif kalıyorum ortamda. Başka bir deyişle ortamlarda sözü geçen biri değilim. Bu durum iyi değil. Böyle olmamın sebebi birileriyle birlikteyken yalnız kalmak istiyorum ama yalnız kalıncada efkarlanıyorum. Bana hiçbir zararı olmayan hatta iyiliği dokunan insanlardan bile kaçıyorum. Fazlaca arkadaş ediniyorum ama samimi olamıyorum kimseyle. Benimle birlikte olmak isteyen bir kız vardı ama muhabbeti kestim çünkü ilişki yürütecek olgunlukta biri olmadığımı düşünüyorum. Hep yalnız kalmak istiyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.