Birgün benide böyle beyazlar içinde görür müyüz ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
Hahahhahahahha zaten giymemis bir delide olabiliriim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben de gitmiyorum pisikiatra. Gitsem bırakmazlarsa diye korkuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Deli olanlar dışarda boşuna demiyolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim tımarhanedekilerden tek farkım akşam evde yatıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Daha yakışıklı bir kardeşimiz ile görmeyi diliyorum. Burda tipim nasıl ssli diye aratırsan bazı üstün yaratılmış insanlar göreceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı korku bende de mevcut. 30 sene flan yatarım herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2026; 8:24:37 >_____________________________ -
Alıntı
metni:Burda tipim nasıl ssli diye aratırsan bazı üstün yaratılmış insanlar göreceksin. Sen de bir SS'li tip gönder seni de görek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2026; 8:45:34 >_____________________________ -
-
O attıgın resim kesin zaten herkes sırayla o sekle girecek ama tercih edilir olan, istenen, hatta muhtesem olan herkesin derhal o sekle girmesi ve yenilerin gelmemesidir. Yani gönderdigin resimde ilgi cekici bir sey yok bence, o hayatın dogal isleyisi, sok değeri bile taşımıyor... Cok sıradan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ağustos 2026; 9:2:30 >_____________________________ -
Beyaz giyip napcan hemen kirlenir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Beyaz giymek kolay. Bulursun hafif saf, tecrübesiz birini, vurur kafasına, alırsın istediğini.
_____________________________ -
Tam dugunun ortasında eski flortlerden biri " durun siz evlenemezsinz" diye çıkar gelirse napcan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
hadi inşallahhh <3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt