Şimdi Ara

Bireysel Sağlık Sigortası Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim çalıştığım firmadan grup sağlık sigortam var fakat işten ayrılma ihtimaline karşı erken yaşta bireysel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Çünkü biliyorsun ki özel sağlık sigortası, ancak sigorta başlangıcından itibaren olan kritik hastalıkları karşılıyor. Ben ve eşim için sigorta yaptırırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Yenileme garantisi diye birşey varmış, en az 4 sene sigortalı olunca yenileme garantisi veren sigorta firmaları varmış. Ayrıca aile bireysel sağlık sigortasının doğumuda kapsaması gerekiyor, doğan çocuk ise yeni bir vatandaş olduğu için onun sigortası olmuyor diye biliyorum. Şuanki grup sağlık sigortam acıbadem, acaba acıbademden bireysel sağlık sigortası yaptırmam daha mantıklı mı olur? 9 senedir aynı şirkette çalışıyorum ve özel grup sağlık sigortamız 9 senedir aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 4 Şubat 2020; 13:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba ,
    yenileme garantisi , prim garantisi vermediği için çok hassas davranmanız gereken bir konu değildir. Önemlidir evet ama üzerinde durmanıza gerek yok.
    Hali hazırda sigortanız olan firma , işten ayrılsanız bile size bir tık pahalı fiyatlarla işlem yapmaya devam edebilir.
    Doğum için çocuğunuzu hemen teminata aldırabilrisiniz. 15 Günlük olursa da diğer firmalardan teminata aldırabilirsiniz.
    Önerim işten ayrılmanız durumunda acbıbadem sigorta ile iletişime geçmeniz olur.
    Çok sevmediğim bir firma sizin için daha iyi olur.
  • Merhabalar,
    Sorularınıza mümkün olduğu kadar cevap vermemiz gerekirse;
    1.Mevcut olan grup sağlık sigortanızı iş değişikliği nedeni ile başka bir şirkete transfer etmeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem sırasında mevcut hastalıklarınız ve sigorta geçmişiniz değerlendirilerek size teklif sunulur. Ama bu teklifin içeriği ve primi konusunda şu an herhangi bir değerlendirme yapmam mümkün değildir.
    2.Yenileme garantisini biz çok önemsiyoruz. Bu garantiyi hak etmediğiniz bir dönemde ortaya çıkabilecek ciddi bir hastalık durumunda, sigorta şirketi sizi sigorta kapsamına almayabilir. Ek prim ödeyerek de olsa sigorta yaptırmak istemeniz halinde bile olumsuz cevap alabilirsiniz. Bu nedenle ömür boyu yenileme garantisi önemli bir ayrıcalıktır. Bu garantiyi hak ettiğinizde hem poliçeniz yeniler, hem de prim artış oranları belirli limitler dahilinde kalır.
    3. Yeni doğacak çocuk mevcut poliçeye dahil edilir. Bunun için şirketlerin farklı uygulamaları mevcuttur. Bazı şirketler bebek doğduktan 15 gün sonra sigorta kapsamına alırken, bazı şirketler annenin de sigortalı olması durumunda doğduğu andan itibaren bebeği sigorta kapsamına almakta ve doğuştan gelen hastalıklar için de teminat verebilmektedir.
    Ayrıntılı bilgi için blog sayfamızı inceleyebilirsinizhttp://ankarasagliksigortasi.blogspot.com/
    Whatsapp aracılığı ile TC kimlik numaralarınızı iletirseniz, sizin ve eşiniz için teklif hazırlayabiliriz.
    Sağlıklı günler dileriz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.