Şimdi Ara

Birazdan hayatinizin en degerli 1 saatini yasayacaksiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslinda cok daha once paylasacaktim ancak unutmustum.Bir arkadasin imzasi bana hatirlatti.Buyrun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 6 Eylül 2012; 5:46:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • The video you have.. ??

Edit:Seminer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 6 Eylül 2012; 5:54:40 >

Orijinalden alıntı: Zugwang.

The video you have.. ??

Edit:Seminer mi

Gozukmuyor mu? Su anda girdigim cihazda copy-paste yok o yuzden gozukmemietir.Youtube'A avucunuzdaki kelebek yazarsaniz bahsettigim videoya ulasirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • _____________________________
  • net hızlıyken çekiyorum hemen kişisel gelişim olaylarına pek takılmam ama bir bakayım dikkate değer birşey varmı.
  • babam bunun kitabını eve almıştı. bazı anlattıkları kitapta da geçiyo.en çokta babamın anlattığı bisiklet olayı aklımda kaldı. ama geçenlerde videoyu tekrar izledim. izlenmesi gerekiyo gerçekten de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

çok sahte,ikiyüzlü,çakal tipi var bu adamda söylediklerine bir türlü inanamıyorum

adamı daha önceden dinledim ettim tamam da daha sonradan aklıma babamın bi lafı vardır hafif küfürlü ulan en kralının ben a..... k..... lafını yapıştırdım bu adamın anlattıkları ancak masal oldu bana.

İmza
  • Dersanede izletmislerdi bunu yillar once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.