Şimdi Ara

### biraz Fizik çözelim | Fizikçiler Buraya:) | ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
    »Sınavı-Yerim
    www.sinaviyerim.com

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • yukarı

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • yukarı. Çözebilen yok mu ^^

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow`

yukarı. Çözebilen yok mu ^^

2__ eşit hacimlerde karışım ozkutlesinin 3d olacağını gördün mü?? Yani iki kaba bak 1. De 5V ikincisi ise 4V eşit hacim alacağım için iki kapta da aynı miktarda olmalı bir kere. 4V olabiliyor. Diyelim ki ikinci kapta 6Voolsaydi... O zaman 6V diyemezsin 1. Kapta 5V var. O zaman cevap 5 olurdu.

1__ 1 bölme yer değiştirme 1 gram demiş gördün mü? Yani o binici ne kadar giderse 1 grama denk gelecek. 8. Bolmeye gitti 8 gramlık yer değiştirir.

3___ cismi attım 3m lik bir ağırlaşma yaptı ama 2m kadar taşırdim. O zaman ben kabi ağırlaştırdim. Ne kadar m kadar. 11. Sınıfta eğer cisim yüzüyor veya askıdaysa ağırlığı kadar sıvı tasirdigini biliyoruz o zaman bu cisim batmış. d.Vcisim:2m. dcisim.Vcisim:3m oranliyoruz. 3/2 çıktı. Battığıni kanıtlamış olduk.

4___ eşit debi demek t sürede ikisi de V kadar akıtaacak demek. T sürede Vdx + Vdy = 3m. Sonra x akmaya başliyor. 2 t sürede x 2v kadar akitir. 2Vdx=2m Vdx=m Vdy= 2m

5___ cisim yüzüyor sıvı içinde. Yüzen cisimlere uygulanan kaldırma kuvveti ağırlığına eşitti. O zaman F değişmez. Cisim su yüzeyine çıkar. T kuvvetine binen gerilim azalır.

Devamı 1 saat sonra telefondan olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiz kaldım baba -- 1 Eylül 2012; 7:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYA BİR KİMYA NOTU BIRAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.