Şimdi Ara

Biraz düşünelim,fikir üretelim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Araştırdım,değerlendirdim ve bana mantıklı gelmedi,bu kadar basit.
  • benim bahsettiğim şeyin ne olduğundan nasıl bu kadar emisin, ben sana biryeri işaret etmedim ki
  • Bence imalı bir mesaj,herkesin düşüncesine saygım var tabi.Senin fikirlerin nedir bu konu hakkında?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 14 Mart 2010; 20:12:25 >
  • Tanrı insanı yaratmışsa ve insanların egemen olduğu bir dünyaya yollamışsa bir amacı var demektir. İnsanları yaratıp yaratamıyacağını öğrenmek için bir deney yapmış olamaz çünkü o Tanrıdır. Böyle olunca gönderilen insanların yapması gereken birşey vardır. Yani Tanrının insanların yapmasını istediği eylemler.

    Eğer Tanrı değilde, zaten var olanın yanına birde insanlar gelmiş ise, insanların kendilerinden başka amaçları olmaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre yaşar. Kişisel düşünceler değerlidir sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

    Tanrı insanı yaratmışsa ve insanların egemen olduğu bir dünyaya yollamışsa bir amacı var demektir. İnsanları yaratıp yaratamıyacağını öğrenmek için bir deney yapmış olamaz çünkü o Tanrıdır. Böyle olunca gönderilen insanların yapması gereken birşey vardır. Yani Tanrının insanların yapmasını istediği eylemler.

    Eğer Tanrı değilde, zaten var olanın yanına birde insanlar gelmiş ise, insanların kendilerinden başka amaçları olmaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre yaşar. Kişisel düşünceler değerlidir sadece.

    Peki dünyadaki gariplikler? Ölümün Bilinmezliği? ve en önemlisi, o unutulan amaç?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 14 Mart 2010; 5:07:00 >
  • Tanrı yolladıysa bizi, söylemiştir amacımızı. Söylemeden, bizim bulmamızı istiyor ise şöyle düşünmek normaldir; Tanrı kendini kendisinden olandan gelen düşüncelerle görmek, öğrenmek, bilmek isteyebilir. Hatta kendisinden olan ile kendisini ödüllendirmek isteyebilir. Ama böyle tanımlar Tanrı ile alakalı olduğu için hangisinin doğru olduğunu Tanrıyı tanımak ile bilebiliriz. Bunu sağlamak için insana bakmak gerekir. İyi olan insanı yaratanda iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

    Tanrı yolladıysa bizi, söylemiştir amacımızı. Söylemeden, bizim bulmamızı istiyor ise şöyle düşünmek normaldir; Tanrı kendini kendisinden olandan gelen düşüncelerle görmek, öğrenmek, bilmek isteyebilir. Hatta kendisinden olan ile kendisini ödüllendirmek isteyebilir. Ama böyle tanımlar Tanrı ile alakalı olduğu için hangisinin doğru olduğunu Tanrıyı tanımak ile bilebiliriz. Bunu sağlamak için insana bakmak gerekir. İyi olan insanı yaratanda iyidir.

    Mantıklı, bazılarının düşünmemizi engellediklerinide düşünüyorum.(bu tür olayları)
  • Tek kişinin düşünceleri sağlıklı olmayabilir bazı konularda. Akıl akıldan üstündür hakketen. Eğer karşımızda görseydik gerçekten inandığı gibi yaşayan birisini, ona söylediklerine kulak verirdik onu bilirkişi sayarak. Günümüzde öyle kişiler pek az gerçekten. Sorgulamak istediğin için ben hiçbir noktaya bağlı kalmadan cevaplamaya çalıştım. Herşeyin bir nedeni var bence. İnsanın ilişkili olduğu hiçbirşey neden sorusunu cevapsız bırakmaz.
  • Valla bi sizi bilmeme ama ben bu dünyaya işsiz kalma kiçin gönderildim
  • Türkçe'nin geldiği durumdan konuşalım ?
    herkez değil herkestir hiç mi öğretmiyorlar ?
    üniversiteye girebilirsem ilk yılımda eylem yapmayı planlıyorum Ankara genelinde.
  • Kendimce dilimi düzgün kullanmaya çalışıyorum,bilgilendim teşekkürler.(düzelticem)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.