Şimdi Ara

bırakmak yada bırakmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ygs 2 74 bin

lys durumum %0 ne yapmalıyım bilmiyorum , oturup atomun yapısına çalıştım 2 saatte heisenberge kadar anca geldi sıkılıyorum hemen kalkıyorum geziyorum evin içinde. bi kaç bin tembel barajı geçsinde artislik yapalım diye mahvettiler bizi. sıralamalar yüzünden hala toparlanamadım ben .

• _____________________________
    Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • seneye bırak kasma 70 gün kalmış bro

Orijinalden alıntı: West Side Pcs

seneye bırak kasma 70 gün kalmış bro

imzayla yorum çok uyumlu
    Fiyakalı bir gençlik için maneviyat teferruattır...
  • Yine ben :D geçen sene görmüştüm bi cocuk vardı meslek liseli. Sıfırdan ygs sonrası başlamıştı matematikte 40 nete kadar gelmişti. Ama cidden çalışmıştı halen daha da unutmam. Neyse o da sayısaldı ve ciddi şekilde çekmişti sıralamasını. 74 bin kötü değil ki. Mf3 istediğini varsayarak diyorum tabi. Geçen sene arkadaşım 80 binden 27ye çekti, bi başkası 100 binden 20 bine. Tabii ikisi de tekrar hazırlanıyor şu an ama o ayrı :D sen elinden geleni yap, oldu oldu olmazsa denemiş olursun. Bu arada mezuna kalmayi kayıp olarak görme, hedefine varmana yardimci olacak bir sene olarak düşün. Neyse onu geçelim, elinden geleni yap sen yine de. Sana bunları diyorum ama ygs sonrası toplasan 3 gün anca çalıştım :( şöyle düşün başka çaren var mı? 2 ay var ya sadece 2. Bu 2 ayı dolu dolu geçirip sonra rahat gezmek mi istersin yoksa 2 ay yatıp 10 ayını feda etmek mi? Bence bi düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühf isteyen mezun

Yine ben :D geçen sene görmüştüm bi cocuk vardı meslek liseli. Sıfırdan ygs sonrası başlamıştı matematikte 40 nete kadar gelmişti. Ama cidden çalışmıştı halen daha da unutmam. Neyse o da sayısaldı ve ciddi şekilde çekmişti sıralamasını. 74 bin kötü değil ki. Mf3 istediğini varsayarak diyorum tabi. Geçen sene arkadaşım 80 binden 27ye çekti, bi başkası 100 binden 20 bine. Tabii ikisi de tekrar hazırlanıyor şu an ama o ayrı :D sen elinden geleni yap, oldu oldu olmazsa denemiş olursun. Bu arada mezuna kalmayi kayıp olarak görme, hedefine varmana yardimci olacak bir sene olarak düşün. Neyse onu geçelim, elinden geleni yap sen yine de. Sana bunları diyorum ama ygs sonrası toplasan 3 gün anca çalıştım :( şöyle düşün başka çaren var mı? 2 ay var ya sadece 2. Bu 2 ayı dolu dolu geçirip sonra rahat gezmek mi istersin yoksa 2 ay yatıp 10 ayını feda etmek mi? Bence bi düşün.

nerdeyse 10 ayı boş geçirmiş biri 2 ayda düzeltebilecek mi bu hali ? sen biliyon zaten durumu , bırakabilsem şunu rahatlayacağım ama okulda çok sıkılıyorum, şimdi ateşim çıktı onu düşürmeye çalışıyorum. ailemi üzücem ama iyi birşeyler yapabilecekken dandik biyere gitmek istemiyorum.

• Iste butun mesele bu deyip kacarim

ygs1 140 bin oldum 110a çekmem lazım yada intihar edeceğim sadece matematiğim biraz iyi 3.senem hali hazırda üni okuyorum oradada kaldım of ulan offffffffffffffffffffffff.

Orijinalden alıntı: 35bna

beyler ben stresten dersin başına oturamıyorum yapmam gereken 3-5 net.

ygs1 140 bin oldum 110a çekmem lazım yada intihar edeceğim sadece matematiğim biraz iyi 3.senem hali hazırda üni okuyorum oradada kaldım of ulan offffffffffffffffffffffff.

şuan şu sekmeler açıktı tamda. atlama ipini halat yapmaya çalışıyorum şuan stresten saçlarım dökülüyor kardeş ne yapıcaz ? yeter etti artık şu sınav  bırakmak yada bırakmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 5 Nisan 2016; 20:30:54 >

• ygs sıralamanı düşürmemeye bak hedefin varsa seneye kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 5 Nisan 2016; 20:34:41 >
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    10 ayın boş geçmiş tamam da o meslek liselinin tüm hayatı boş ama o bile yapmış. Keşke bulsam linki atardım ama imkansız. Benim anlamadigim o lanet ilaçlar bazı kişilerde çok iyi sonuçlar vermiş sende neden öyle? 10 saat çalışıyorum diyeni gördüm, 5 saatlik işi 2 saatte yaptım diyeni gördüm. Yerinde olsam ilacı bırakmaya çalışırdım, cok zor kabul ama mecbursun. Bu 2 ayı ona harca öyle istemediğin bölüme gitme. Azalt dozajı yavaş yavaş, tamam çok acı bi durum ama mecbursun. Sonra zaten mezun senende çok iyi işler yapabilirsin bence. Ama ilk o ilaç işini hallet belli ki sana faydadan çok zarar veriyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ErmanSin37

2014 yılındaki halimsin :D hangi bölümü üniyi istiyorsun
    quote:

Orijinalden alynty: ErmanSin37

2014 yylyndaki halimsin :D hangi bölümü üniyi istiyorsun

orasyny synaavdn sonraya byrakyyorum kafamda bir?eyler var ama netle?tirmek istemiyorum henüz, kastamonulu musun sen

Orijinalden alıntı: mühf isteyen mezun

10 ayın boş geçmiş tamam da o meslek liselinin tüm hayatı boş ama o bile yapmış. Keşke bulsam linki atardım ama imkansız. Benim anlamadigim o lanet ilaçlar bazı kişilerde çok iyi sonuçlar vermiş sende neden öyle? 10 saat çalışıyorum diyeni gördüm, 5 saatlik işi 2 saatte yaptım diyeni gördüm. Yerinde olsam ilacı bırakmaya çalışırdım, cok zor kabul ama mecbursun. Bu 2 ayı ona harca öyle istemediğin bölüme gitme. Azalt dozajı yavaş yavaş, tamam çok acı bi durum ama mecbursun. Sonra zaten mezun senende çok iyi işler yapabilirsin bence. Ama ilk o ilaç işini hallet belli ki sana faydadan çok zarar veriyor :(

doktoru bulsam boğazlayacam zaten .o işe yarayan herkesin genomunun Allah belasını versin ayrıca. geberdim , nasıl başkalarına iyi gelebilir böyle bir şey yav ? komple yalan. millette başlasın diye ugraşıyorlar ilaç endüstrisinin oyunları

• Bana o ilacı yazan doktorun apayrı belasını versin yüce rabbim :( ilacın ise yarama konusu ise yalan değil geçen gün yengem dedi. Oğlu için kullanmış ki ben hayatımda öyle yaramaz, yerinde durmayan birini görmedim. Gerçekten ders dinlemiş, durulmuş falan ama sonra kendi bırakmış ilacı yengem. Şans işi artık ne diyim ben de acıya dayanabilsem şimdi devam ederdim iyi ki canımı çok seviyorum öyle felçli gibi kalınca gözüm korktu :( sana gelirsek bence bu seneyi bırak ha yine çalış ama seneye temel olsun diye çalış. TM olsan bırakma derdim ama sayısalda biraz zor açıkçası. Hayirlisi olsun hakkında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.