Şimdi Ara

BIRAKIN BU İŞLERİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizler ne iş yaparsınız kardeşim ??? Forumda boş muhabbet üretmekten başka ne yaparsınız ?? Hiç ıslak bir kedi yavrusunu yüreğinizde ince bir sızı ile evinize götürdünüzmü ??? Simitçi çocuğun yanağından hiç makas aldınızmı ?? Ak yüzlü dedenin ne zaman elinden poşetleri kapıp evine kadar taşıdınız ??

Hesap verin ulen !!!! Zaman hesap zamanıdır !!!

• inşallah fake değilsindir.
  • kardes ben bu sozleri az once sahipsizler filminde duymuştumgüzel sozler ama bir iyilik anlatmak için bir cadılık yapılmaz.
  • yüce insan bizi nirvanaya ulaştırın,biz nerden bilelim söylediğiniz şeyleri....
  • quote:

Orjinalden alıntı: josemariadeheredia

Sizler ne iş yaparsınız kardeşim ??? Forumda boş muhabbet üretmekten başka ne yaparsınız ?? Hiç ıslak bir kedi yavrusunu yüreğinizde ince bir sızı ile evinize götürdünüzmü ??? Simitçi çocuğun yanağından hiç makas aldınızmı ?? Ak yüzlü dedenin ne zaman elinden poşetleri kapıp evine kadar taşıdınız ??

aşık olmuş kesin.... platonikmi yoksa...

• quote:

Sizler ne iş yaparsınız kardeşim ??? Forumda boş muhabbet üretmekten başka ne yaparsınız ?? Hiç ıslak bir kedi yavrusunu yüreğinizde ince bir sızı ile evinize götürdünüzmü ??? Simitçi çocuğun yanağından hiç makas aldınızmı ?? Ak yüzlü dedenin ne zaman elinden poşetleri kapıp evine kadar taşıdınız ??

pekala sen ne zman yemek vakti deseler die patrondan gizli gizli saate baktın mı? 44 derce ısıcagın ve yakan çimonto tozlarının altında harç suyu yerine ter akıttın mı?
    hiç aç kalıpta dut yeyip 2 gün boyunca motoru fellahladın mı?
    evsiz kalıpta birbaolkon altına pinekleyiip polistenn tinerci damgası yedin mi?
    yolda bulduğun bir pisliği çevre temiz olsun die 2 km boyunca taşıyıp koskoca şehirde çöp bulmayıp; belediyeye 7 soy kufru bastın mı?
    elişndeki tazer ekmegi yerken(sadece ekmek) yolda gordugun kopek yavusuna yarısını kesip verdin mi?
    daha sayayim mi benim ülen kardeşim.
    yaaaaaaa. işte boyle. benim dedem senin dedeni
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -sever sevr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 15 Ağustos 2006; 16:22:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

pekala sen ne zman yemek vakti deseler die patrondan gizli gizli saate baktın mı? 44 derce ısıcagın ve yakan çimonto tozlarının altında harç suyu yerine ter akıttın mı?
    yolda bulduğun bir pisliği çevre temiz olsun die 2 km boyunca taşıyıp koskoca şehirde çöp bulmayıp; belediyeye 7 soy kufru bastın mı?
    elişndeki tazer ekmegi yerken(sadece ekmek) yolda gordugun kopek yavusuna yarısını kesip verdin mi?
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -sever sevr

• sen hiç gübrelerin üstünde yattınmı ? paran olmadığı için semt pazarları dağıldıktan sonra yerdeki lahana kabuklarını toplayıp evine bayram sabahı sevinciyle döndünmü ??? Kahvedeki masaları tek tek dolaşıp boş çay bardaklarının dibindeki artık çayları bir bardakta biriktirip içtinmi ?? Hayatını tek sol bir çorapla geçirdinmi ???

quote:

quote:

-
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -sever sevr

• amaaan sıktınız be...
    e...ne boş beleş adamlar var dünyada aklı sıra dalga geçiyor milletle...

bu arada da butun modlarımız uyumakla meşgul!!!
  • istediğin çay olsun. gel ben sana şöyell bi çay söliyim çaycı gündüzlük demliğinden, yanında bide simit. oyle dolanma çay boşlarını biriktircem diye. dostuz sunun surasında
    sen kimim melezisin bildigim yok. bilmeme gerek de yok. doanimhabrde o kadar yararlı konular varki o kadar konu içinden sen gele gele gereksize gelmissen ksura kalma kardes; bu bilmem ne logları bize soylemene gerek yok. sende bizdensin yani.
  • la bu ne herkes karamsar

1)siz hic soguk kış günü evinizde sıcak sıcak uyudunuz mu
    2)siz hic israile ''sizin ben ta .....'' diye küfrettiniz mi
    3)siz hic evde sigara - bira keyfi yaptınız mı

• sana sarılıp, omzunda ağlayabilirmiyim

quote:

istediğin çay olsun. gel ben sana şöyell bi çay söliyim çaycı gündüzlük demliğinden, yanında bide simit. oyle dolanma çay boşlarını biriktircem diye. dostuz sunun surasında
    sen kimim melezisin bildigim yok. bilmeme gerek de yok. doanimhabrde o kadar yararlı konular varki o kadar konu içinden sen gele gele gereksize gelmissen ksura kalma kardes; bu bilmem ne logları bize soylemene gerek yok. sende bizdensin yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

amaaan sıktınız be...
    e...ne boş beleş adamlar var dünyada aklı sıra dalga geçiyor milletle...

bu arada da butun modlarımız uyumakla meşgul!!!

hocam sakin ol yaaa
    adamlar bu işten para kazanıyo , sen niye darlanıyosun ki. Elalemin derdi , beni mi gerdi olayına girmen lazım artık. ben de mod olsam bu konulara ben de bişe demem. Napolyon ne demiş para para para... yani sıkma canını...

• quote:

sana sarılıp, omzunda ağlayabilirmiyim

quote:

istediğin çay olsun. gel ben sana şöyell bi çay söliyim çaycı gündüzlük demliğinden, yanında bide simit. oyle dolanma çay boşlarını biriktircem diye. dostuz sunun surasında

gusura galma gurban dedikodu neyin olur. sen park taki oturaklarla iadre et bi surelik

• aga ya bugun bole abuk sabuk bi sürü konu açıldı...
    sanki millet duruyor duruyor sonra da toplu bi eylem gibi gelip abuk sabuk konu açıyor mesajlar atıo...
    ve modlarda cok cok gec mudahalede bulunuyor!!

nese içime su serptn brz!
  • forumu İbrahim Sadri'ler basmış... kaçalım..
  • Bırakın bunları. Esas siz hiç ateş böceği gördünüz mü
  • bırakın bu işleri fırçalayın dişleri devlet su işleri
  • Eee siz o kadar kötü hayat yaşadıysanız,internete nasıl girdiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.