Şimdi Ara

Bira böbrek ve idrar yolları taşlarını gerçekten düşürüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
44.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 haftadır idrar yollarındaki taş yüzünden sürekli olarak bir ağrı çekmekteyim gittiğim her doktor ağrı kesici ve bol su öğneriyor ve ağrılara taş düşene kadar katlanmak gerektiğini söylüyor.Çevremden duyduğum kadarıyla Biranin gerçekten de böbrek idrar yolları taşlarını düşürmekte yardımcı olduğu.
    Sizden de Duymak istediğim gerçekten bu işe yarıyor mu yoksa sadece kullaktan dolma mi?



  • Biranın ancak idrar arttırma yöntemiyle faydası var çünkü biranın içinde etil alkol var ve vücutttan en hızlı şekilde atılmak isteyen sıvı bira (sudan da hızlı). Ama bira belki minicik taşları sürüklemekte faydalı olabilir, çoğunlukla da etkisizdir.
  • zıplamak çok işe yarıyomuş
  • İnanırmısınız bilmem ama 25 gündür yatıyorum kalkıyorum hiç geçmeyen bir ağrı var çözüm olarak herşeyi deniyebilirm bu taşlar için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oeste

    zıplamak çok işe yarıyomuş



    Bir tanıdığım, köyde traktörle gezerken, traktör sallanıyor ve böbreğindeki taş düşüyor. Zıplamak, sallanmak işe yarayabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: llMustyll

    İnanırmısınız bilmem ama 25 gündür yatıyorum kalkıyorum hiç geçmeyen bir ağrı var çözüm olarak herşeyi deniyebilirm bu taşlar için



    Bilinsizce tüketilen bira zararlı olabilir. Bol sıvı alın ve sıcak bir banyo yapın. Bu sizin bir nebze olsun rahatlamanıza neden olacaktır. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: flightoficarus


    quote:

    Orjinalden alıntı: llMustyll

    İnanırmısınız bilmem ama 25 gündür yatıyorum kalkıyorum hiç geçmeyen bir ağrı var çözüm olarak herşeyi deniyebilirm bu taşlar için



    Bilinsizce tüketilen bira zararlı olabilir. Bol sıvı alın ve sıcak bir banyo yapın. Bu sizin bir nebze olsun rahatlamanıza neden olacaktır. Geçmiş olsun.


    saolun ama ben bunları zaten uyguluyorum ama halen bir faydası olmadı
  • öncelikle selamlar;
    kardeşimdede aynı hastalık vardı.durmadan ağrıyor diyordu,gece 4lerde 5lerde hastahaneye götürüyorduk.onada su iç felan demişler en son ameliyat olacak felan dediler..fakat sonra ne oldu düşürdü...yani seninde 3 hafta gibi sürü olmuş yakında düşürürsün inşallah..
  • vallahi dostum yakın zamanda tas dusurdugum ıcın sana kısaca deneyımlerımı anlatayım:

    Yapılması gerekenler :
    1. Bira gerçekten çok tuvalet ihityacı verıyor. halıyle bira içmen bu konuda faydalı ama kıme gıttıysem herkes sadece ama sadece Tekel birası iç başka bira içme dediler.
    2.kaynar su dolu kuvete otur.Hatta kuvete oturunca bira iç 2-3 şişe inan işe yarıyor.
    3. Ankaradaysan Ayaş kaplıcalarına gıt 3 gunluk kurden sonra tık hemen atıyorsun tası.
    4.Her agrı cektıgınde doktora gıtmene gerek yok cunku onlarda dogal yoldan dussun dedıyse yapacagı bırsey yok. sadece doktora para verırsın.En etkıleyıcı ılaclar voltaran 100 luk ve buscopan plus.Agrı gelmeye baslayınca buscopandan at ( gunde 3-4 tane atabılıyorsun ) 10 dkıka sonra bı nebze rahatlarsın.
    5.Tabıkı bol bol su iç.Ama su anda ıdrar yolların tıkalı oldugu ıcın içmiş oldugun suyu atarken zorlanacaksın.Kanama olabılır.Tas mesanedeyse zaten mutlaka ıdrarın kanlı gelır cok telas etme tas gectıgı yolları kestıgı ıcın bu kan normaldır.
    6. Sıcak su torbası yanndan ayırma agrın gelınce bas sıcak su torbasını rahatlatır.

    en sonunda allah dusmanımın basına vermesın bole bı agrı umarım en kısa zamanda duser sende rahatlarsın.




  • Öyle diyolar ama
  • birayı su kadar çok içemezsin bence su iç
  • SU DEVADIR ARKDASLAR
  • bira zararlı bu konuda
  • Google'da ciktigi icin konuyu hortlatmak adina yazayim. Dusurmekten otesi tasi asindirmak. Girabolu suyu diyet bir sey var. Kayseri'de yetisir. Dogaldir. Mutlaka alin deneyin icin derim. 5 lt ictiginizde kristalize olmamis taslar konusunda ciddi rahatlarsiniz.

    Ben her sabah ve aksam ac karnina 2 fincan icerek tukettim. Tas duruyo mu dustu mu farkinda degilim. Acile gece uyanip sanciyla gitrmistim op derece. Hatta simdi bobreklerim biraz sizladi siparis verecegim hemen.

    internette sisesi 15 tl falan sanirim ve asil hasat Ekim ayi civarinda oluyor. O zaman alip her yil 2-3 sise icin derim.
  • Konuyu hortlatmış gibi oldum ama Kesin sonuç alan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobreklerimde meğerse 11mm tas varmış ama haberim yok tas bobrege yer yapmış orada hayatıni yaşıyormuş git gide buyumus tas neyse normalde bira içmem ama son 1 aydir arada bir bira icme hevesi doğdu bende haftada 1 veya 2 ictim enson içtiğimde muzam bir agri oluştu bobregimde hemen gittim acile



    meğerse tas, bobreklerden kanala düşmüş muzam bir ağrı oldu demeki biranın tasa etkisi var bira icmeseydim tastan haberim olmayacaktı neyseki eswl kirdimdim ilk seansta, 1 haftada düşürdüm ama bira içerek değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.