Şimdi Ara

Bir zamanlar Quake vardı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar Quake serisi çok popülerdi arada arkadaşlarla multi atardık kafelerde.. İnternetten de oynamışlığım vardı.. En son Quake 4 single player bitirmiştim büyülemişti beni.. Senaryosu çok sağlamdı. Ne oldu Quake böyle unutuldu gitti? Haberi olan var mı?

• Quake anılarımızda ve hafızalarımızda kaldı.Tıpkı doom 1 ve 2,half life 1,diablo 1 gibi.Quake team arenada kafede bolca maçlar yapardık.Quake 5 çıkar mı bilinmiyor şimdilik.
  • Bitti o oyun. Belki bi sürpriz yapıp 5 çıkarabilirler ama sanmıyorum.
  • Hala Enemy Territory:Quake Wars oynanır gayet. Ama dediğim gibi baya bir CoD/BF gölgesinde kaldı. Firma en son RAGE i çıkardı ve müthiş deathmatch potansiyeli olan bir oyun ama ne akla himzet multisi sadece araba yarışı üzerine kurulu... Doom 3 ün de gelişmiş versiyonu çıkacak yakında belki deathmatch gelir.

Yakın zamanlarda bu tarz çok oyun çıkmadı ne yazık ki, en yakın Serious Sam 3 var eski deathmatch tarzı ama çok oynayan bulamadım :(. Ya da Tribes Ascend'i deneyebilirsin adrenalin had safhaadadır ama buda tarz olarak değişiktir.
    Benim steamde HL1 bütün ek paketleri ve HL2 var arada girip onlarla çıkarıyorum deathmatch zevkini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Temmuz 2012; 10:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hala Enemy Territory:Quake Wars oynanır gayet. Ama dediğim gibi baya bir CoD/BF gölgesinde kaldı. Firma en son RAGE i çıkardı ve müthiş deathmatch potansiyeli olan bir oyun ama ne akla himzet multisi sadece araba yarışı üzerine kurulu... Doom 3 ün de gelişmiş versiyonu çıkacak yakında belki deathmatch gelir.

Yakın zamanlarda bu tarz çok oyun çıkmadı ne yazık ki, en yakın Serious Sam 3 var eski deathmatch tarzı ama çok oynayan bulamadım :(. Ya da Tribes Ascend'i deneyebilirsin adrenalin had safhaadadır ama buda tarz olarak değişiktir.
    Benim steamde HL1 bütün ek paketleri ve HL2 var arada girip onlarla çıkarıyorum deathmatch zevkini.

tribes'ı biliyorum güzel oyundu ben en eski versiyonunu online oynuyordum bayrak kapmaca. hl2 deathmatch halen daha oynuyorum arada oynasak fena olmaz hani forumdan arkadaşları bulsak bir kaç tr server var.

• Quake 3 Arena'yı hala oynarım
  • Quake Live hala devam ediyor. Güzel bence
  • valla ben halen arada quake live oynuyorum firefox üzerinden cillop gibi, baya oynayan var ve haşin maçlar oluyor..
  • Unreal Tournament > Quake 3 diyerek eski tartışmaları tekrar alevlendiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Unreal Tournament > Quake 3 diyerek eski tartışmaları tekrar alevlendiriyorum.

Ve görüşünü gayet de destekliyorum. UT'nin mekan çeşitliliği, zengin atmosferi bambaşka. Özellikle de 1999'daki ilk oyununda... Hâlâ da oynanabilir bir Deathmatch serisidir.

id Software'in daha Doom 4 sınavı var. Ben de, Quake III Arena gibi Deathmatch türünde değil de konulu bir FPS türünde olmak üzere, Quake 5 çıkmasını çok isterdim. Hatta bir Heretic 3 bombası da patlatsalar harika olur. :)

Serinin ilk oyununda daha çok korku teması ve doğa üstü yaratıklar vardı. 2. oyundan itibaren robotlar da devreye girdi, 4. oyunda da zaten bol bol vardı.

Eski meski; ama serinin beni kendine en çok çeken oyunu Quake II olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2012; 17:31:57 >

• Benim PC'da hala var Quake 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 25 Temmuz 2012; 17:53:48 >
  • Bi ara çok oynardım eski oyunların tadı başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Unreal Tournament > Quake 3 diyerek eski tartışmaları tekrar alevlendiriyorum.

Ve görüşünü gayet de destekliyorum. UT'nin mekan çeşitliliği, zengin atmosferi bambaşka. Özellikle de 1999'daki ilk oyununda... Hâlâ da oynanabilir bir Deathmatch serisidir.

id Software'in daha Doom 4 sınavı var. Ben de, Quake III Arena gibi Deathmatch türünde değil de konulu bir FPS türünde olmak üzere, Quake 5 çıkmasını çok isterdim. Hatta bir Heretic 3 bombası da patlatsalar harika olur. :)

Serinin ilk oyununda daha çok korku teması ve doğa üstü yaratıklar vardı. 2. oyundan itibaren robotlar da devreye girdi, 4. oyunda da zaten bol bol vardı.

Eski meski; ama serinin beni kendine en çok çeken oyunu Quake II olmuştur.

Ah doom 4 heyecanlandırıyor beni keşke quake de yola devam etse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• USB Belleğimde durur portable versiyonu.
  • quake 2 en kralıdır.2000 de milenyuma q2 oynayarak girmiştim şimdi hatırladım.
  • Quake Live'a bi bakabilirsiniz.Gerçekten çok zevkli bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

Quake Live'a bi bakabilirsiniz.Gerçekten çok zevkli bir oyun

Merak edip kayıt oldum Plugin indirdi.. Mozilla Plugin yazıyor. Sadece mozilla da mı çalışıyor? Google Chrome 'da denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

Quake Live'a bi bakabilirsiniz.Gerçekten çok zevkli bir oyun

Merak edip kayıt oldum Plugin indirdi.. Mozilla Plugin yazıyor. Sadece mozilla da mı çalışıyor? Google Chrome 'da denedin mi?

Evet sadece mozillada yükleniyor plugin.Ama plugin yüklendikten sonra chrome da oynayabilirsin
  • yaşım 30
    playstatoin cafelerde ps 1 de winin eleven 11 i deli gibi oynardım
    İnternet cafelerde önce hıgh life çıktı sora cunter strike deli gibi oynardım ve quake doom gibi bir çok oyunun tadını ile bizim jenerasyon aldı ..
  • yeni nesi,l oyunalrdaki grafikler nedeniyle kimse oynamıyo tabi
    şimdinin çocukları bilmez ama biz lisede orta okulda kaçar kaçar internet kafede multi oynardık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.