Bildirim
Bir yıl sonra gelen trafik cezası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Yukarı... -
Ödediğiniz 88TL ile aynı ise ödeme makbuzunu vergi dairesine ibraz edin yada ceza tarihi satıştan sonraki tarih ise satış belgesini götürün işlem yaparlar. -
Cevabınız için teşekkür ederim.
Ödediğim cezayı gib.gov.tr adresinden ödemiştim. Şu an aracımı sattığım için o sayfaya giremiyorum. Vergi dairesinde görürler mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart ile ödemiş olmalısınız! İnternet bankacılığına girip o tarihteki dekontu bastırabilirsiniz.
E devlet uzerinden satislarda odediginiz borc hala gorunuyor. Bende bankadan odedim radar cezami e devlette halen gorunmekte odediyseniz cokta kâle almaya gerek yok.
Tesekkür ederim bakacağım hemen.
Hocam öyle ama benim ödediğim 88 TL burada 105 görünüyor. Sürekli faiz biniyor sanırım
Kredi kartiyla odemeye calisin borcu odetme ekranina girerse borc devam ediyodur kapanmis bir borcsa hata verecektir. Borc devam ediyorsa dekontu vergi dairesine ibraz etmeniz yeterli olacaktir. Dekont yoksada vergi dairesi dekontlari 2 nusha duzenlemesi gerekir karsiliginda nakit aldigi icin bi nushasi dairede olacaktir mutlaka yatirdiginiz gunu veya kisiyi hatirlarasaniz bulunmasi cok daha kolay olacaktir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 17 lira borç binmiş o tarihteki dekontu götürün silerler cezayı -
Cevaplar için teşekkürler. Yarın vergi dairesine gidip konuşacağım. Bankadan da dekont çıktısı alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X