Şimdi Ara

Bir umut beklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir mezun olarak geçen seneden daha düşük bir tempoda hazırlandığımı söylemeliyim.
    Fakat sene başında 360-80 bandında gidip gelen biri olarak şuan puanlarımın 340 civarında olmasından muzdarip olmakla beraber bende bu tükenmişliği sizinle paylaşıyorum.

Sanki her şey daha kötü olacak gibi doğrusu geçen sene YGS sınavında yaptığım Türkçe netlerine ulaşamıyorum.
    30 da kalıyor kaldı ki geçen sene 34 35 civarıydı sınavda da öyleydi.
    Benim için şuan mutlaka Türkçenin artması gerekiyor ve gerçekten bu karamsarlık genel başarıma da yansıyor.
    Sanki kalan 25 günde hiçbir şey düzelmeyecek gibi geliyor içimden diğer bir sesse 2 yıldır bu maratona hazırlanan biri için 20 gün 20 net olabilir diyor.

Sizce dostlarım yapılması gereken,doğru olan düşünce hangisi?
    Nasıl bir yol izlenmeli?
    Çözülebildiği kadar deneme ve analizi ile bu netleri 95 100 e sabitlemek mümkünmüdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar tekrar . Pes etme be guzel insan . Turkce şevkle çozmeyince o paragraflara can mi dayanir . Bir umuttur yaşamak

• Gri koc, sen misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoebe-buffay -- 16 Şubat 2017; 10:19:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Tekrar tekrar . Pes etme be guzel insan . Turkce şevkle çozmeyince o paragraflara can mi dayanir . Bir umuttur yaşamak

Yorumunuz için teşekkür ederim,saygılar.

• Deneme çöz kalan süre de umudunu hiç kaybetme hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendie

Deneme çöz kalan süre de umudunu hiç kaybetme hayırlısı olsun

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Umarım Ygs'yi en az zararla atlatırım.

• Hocam sabahlari bol bol bolum denemesi+genel at.Sonra da analiz et.Ardindan Full lys kas.Ygs de yapamadigin 10 soruyu lys de 4-5 soruyla kapatabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: polcup

Hocam sabahlari bol bol bolum denemesi+genel at.Sonra da analiz et.Ardindan Full lys kas.Ygs de yapamadigin 10 soruyu lys de 4-5 soruyla kapatabilirsin.

Öncelikle mesajınız için teşekkür ediyorum.

Ben açıkcası tamamen ygs odaklı bir psikoloji içerisinde olduğumdan lys çalışmalarımın pek sağlıklı olacağını sanmıyorum,geçen seneden lys temelime biraz güveniyorum fakat inanın ygs konusunda özgüvenim çok çok zayıf.

Yani netlerime,kendime hiç mi hiç güvenemiyorum.

Anladığım kadarıyla sizde bol deneme ağırlıklı geçirilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz,değerli yorumunuz beni motive etti,çok teşekkür ederim.

• Güncel arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.