Şimdi Ara

Bir türlü çözemediğim problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemi yaklaşık 1-1.5 ay önce tamamladım en son da kasayı aldım sıfırdan montajını yaptım kurdum. Aşağı yukarı cd rom ve ram hariç içindeki tüm parçalar 1 yıldan daha yeni en eski parça güç kaynağıdır. işlemci ve anakart 1.5 aylık ekran kartı 5-6 aylıktır. Sorunumsa o kadar ilginç ki yaklaşık 20 gündür gece gündüz ne yaptıysam çözemediğim bir olay. Bazı oyunlarda özellikle dx9 destekli oyunlarda (nfs shift, starcraft 2 gibi) oyun akıcı bir şeklide saniyede 60 karede oynanırken belli bölümlerde sanki zorlanıyormuş gibi teklemeye başlıyor ama sakın yanlış düşünmeyin takılmıyor adeta bir çeşit zorlanma oluyor da mesela dönüşlerde ya da ekranı mouse ile yukardan aşağı hareket ettirirken adeta zorlanma şeklinde 5-6 saniyelik teklemeler oluyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim işlemciyi söküp macununu yeniledim olmadı 3 defa format attım olmadı oyunu diğer harddiske kurup denedim olmadı sistem ısınıyor diye 2 tane 20 cm fan aldım taktım olmadı ramleri söktüm taktım aklınıza gelecek bütün test programlarını uyguladım yine olmadı. Harddiskte hata bulmadı programlar ekran kartından olabilir mi ya da işlemciyle mi alakalı bir türlü çözemedim nvidia nın 301.42 den 306.02 ye kadar bütün sürücülerini de denedim ama bir türlü sorunun kaynağını anlayamadım. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan ya da bu konuda teknik bilgisi olan arkadaş varsa acil yardım bekliyorum. Yoksa ciddi ciddi bilgisayardan soğudum play station falan alacağım çünkü hiçbir zaman stabil bir bilgisayarım olmadı malesef. Parçalara bakıyorum hepsi iyi hepsi yeni ama çat diye böyle bir durum ortaya çıkıyor. Umarım bilgisi olan vardır teşekürler.

ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS & WİLKİNS PX8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok ilginç bir ANAHTAR sorunu???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.