Şimdi Ara

Bir Telefon Düşlüyorum Gözlerim Kapalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    >=3000 Mah (Mümkünse çıkarılabilir)
    FHD, 2K ekran
    3GB Ram
    1400 TL Altı

Var mı böyle bi telefon
    Huawei, meizu, Samsung, htc, LG, hiç farketmez Casper bile olur. Ben seçemedim, kafama en çok yatan LG g4 ve LG flex 2 oldu. Ama ben bu telefonu bi geçiş telefonu olarak kullanmak istiyorum. Yıllardır Android kullandım ve artık iPhone denemek istiyorum. Beni 7S çıkana kadar götürebilecek bi telefon lazım yani verdiğim değerler altında bi f/p telefon da tavsiye edebilirsiniz

Reeder P10 da fena değilmiş ne dersiniz üstüne 300 koyup G4 de alabilirim tabii. S6 da hem pahalı hem de 2600 Mah. One m9 var htc sevdalısıyım ama sağolsunlar fiyat olarak kimsenin altında kalmaması görev bilmişler.

Tavsiyelerinizi bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

• Mesele sadece bataryanın kaç mah olduğu ise 5000'lik lenovo p1 almak mantıklı.
    Kağıt üzerinde en iyisi...
    G4 de 2900~3000mAh'lık batarya mevcut ama 3000 olması şarjının 2-3 gün gittiği anlamına gelmiyor.belki ekran ve çözünürlük daha az olsa verim daha yüksek olur...

Hem ekran süper olsun hemde şarjı az gitsin olmuyor.keşke olsa.

Birinden biraz feragat etmek gerekiyor...
    Bende bu sıralar bakmaktayım.
    Ve tüm yollar Sony z5 compacta çıkıyor...
    S6 nın şarjı eksi.
    Tabi bu zevk meselesi.
    G4-z5-g3-p1-z5 Compact- gibi telefonlar radarımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yüksek Mah telefon güçlü olunca çok farketmiyor ama insana bi güven veriyor. Bi de şöyle düşündüm g4 batarya açılıyor ya bi tane daha batarya alırım 6000 Mah olur bittikçe değiştiririm. Z5 compact 2gb ram multitaskingde biraz düşük kalıyor. Gerçi hiç karşılaştırma videosu izlemedim ama fiyat 1700, batarya 2700 ram 2gb. f/p biraz kötü, tabii kağıt üzerinde.

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

Evet yüksek Mah telefon güçlü olunca çok farketmiyor ama insana bi güven veriyor. Bi de şöyle düşündüm g4 batarya açılıyor ya bi tane daha batarya alırım 6000 Mah olur bittikçe değiştiririm. Z5 compact 2gb ram multitaskingde biraz düşük kalıyor. Gerçi hiç karşılaştırma videosu izlemedim ama fiyat 1700, batarya 2700 ram 2gb. f/p biraz kötü, tabii kağıt üzerinde.

Bekleyebilirsen
    Vivo Xplay5 Elite veya Xiaomi Mi 5
    Araştır derim :)

Sanırım henüz kesinleşmeyen Meizu Pro 6'da seçenek olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftsrn123 -- 17 Mart 2016; 17:47:08 >
    Xiaomi mi5 güzelmiş ama batarya çıkmayınca kafamda hep bi soru işareti oluyo. Htc One X kullanıyorum 1800 Mah bataryayla nerdeyse şarjdan çıkarmadan kullanıyorum bu yüzden şarj süresi çok önemli benim için

Ayrıca Xiaomi Mi5 PLUS a da bayıldım. Acaba Türkiye'de satılır mı bu chazlar?
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5_plus-7260.php

• Android Ekosisteminden bıktığımı farkettim ve iPhone 7 almayı düşünüyorum cevaplar için teşekkürler

Eylülde tanıtılır ancak ekim kasım gibi çıkar satışa ve dediklerin ile iphone hiç uyuşmuyor.
    Orneğin şarj suresi demişsin iphone plus modelleri hariç hiç bir modeli 1 gun gitmiyor şarj konusunda berbatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Vivo Xplay5 Elite neymiş öyle
    http://www.gsmarena.com/vivo_xplay5_elite-7970.php

Ayrıca Xiaomi Mi5 PLUS a da bayıldım. Acaba Türkiye'de satılır mı bu chazlar?
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5_plus-7260.php

Satılsa ne olcak hangi xiomi meizu vb hangisinin konusudna çığ gibi sorunlar yok bu cihazlar buralarda kullanılmaz. bende heves edip takip ettim ama atıyorum meizu konuya giriyorsun son 100 mesajın 85 sikayet sorun problem. digerlerinde yokmu var ancak bunlarda 4 kat 5 kat daha fazla. çöpe para atmak gibi birşey 2.ele düşünce hiç para etmiyor.

• Gm 5 plus 1000 lira altı fiyatıyla Nisan ayı içinde çıkacağını söylüyor firma. Özellikleriyle fiyat performans cihazı duruyor.
    Ürün çıkınca birebir görmek lazım.
    Telefon almayı düşünüyorum bütçem 900 en fazla 1000 lira. Hayırlısı bakalım.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.