Şimdi Ara

bir sorunum yok, birden fazla sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ederim
    İlk sorunum bilgisayar açılırken normalde bi kere kısa bi "bip" sesi çıkarır sonra açılır ama son 1-2 gündür açmak için tuşa basıyorum bilgisayardan "biiiiiip" diye 1-2 saniye bi ses geliyo sonra susuyo daha sonra 2 saniye sonra tekrar aynı uzunlukta bipliyo ve böyle gidiyo tabi bu şekilde biplerken bilgisayar açılmıyoda,....
    İkinci sorunum bilgisayar aşırı kasıyo CPU%90 hatta çoğu zaman %100 , şu an bunu yazerken bile bazen yazdığımı göstermiyo 1-2 cümle daha yazınca gözüküyo...
    Son sorunum bunun sebebini biliyorum sanırım ama emin olmak için genede sorayım. Bazen power tuşuna basınca ekrana görüntü gelmiyo , tekrar power tuşuna uzun uzun basıp kapatıp sonra ekrana gelen kabloyla oynayıp açınca düzeliyo...

• o aldığın biip sesi donanımsal bir sorun olduğunun göstergesi donanımını kontrol etmeni öneririm

cpu kullanımının yoğun olması bilgisayarında çok büyük yük olması ya da donanımında bir hata olması ile ilgilidir bir önceki hatanın sebebinin de donanımsal olması bilgisayarında birşeylerin ters gittiğinin göstergesi

son sorunla ilgili ise kabloyu oynattığında düzeldiğine göre kabloyla ilgili bir problem var demektir

eğer donanımdan anlıyorsan biraz kurcala ve temizle derim eğer anlamıyorsan anlayan birini bul ya da güvendiğinin bir bilgisayarcıya göster ama dikkatli ol piyasada bilgisayarcıyım diyen çok dolandırıcı var
  • Kasayı açıp iyice temizle fanları felan kontrol et çalışıyor mu hepsi
  • Donanımını kontrol et derken :D yani ne çok iyi anlıyorum diyebilirim bilgisayardan nede anlamıyorum diyebilirim :D kasayıda en son 3-4 ay önce temizlemiştim şimdi tekrar temizledim ama bişe değişmedi. fanlarda çalışıyo
  • Şu an yan yatırdım ,saçma bişey ama işe yaradı şu an için bi sorun yok ( uzun uzun bipleme konusunda) acaba ekran kartıyla alakalı bi temassızlık olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabisülfit -- 4 Temmuz 2013; 20:26:16 >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.