Şimdi Ara

bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben öylersıne 2 tl lık 4 mac yaptım ikisi tuttu diger ikisi ertelendi nsl oluyor parayı alıyormuyum fazla bısı degıl ama

264-2 tuttu 1.70
    196-2 ertelendi 2.10
    162-2 tuttu 1.70
    181-2 ertelendi 2.00

misli: 2 tl

ben kac tl alacam sımdı eger alacaksam : ?

• ertelenen maçların oranı 1.00 diye geçer yani etkisizdir.
    2 tane 1.7 maçın tuttugu için 5Lira 78 kuruş alırsın.
    Ama ertelenen maçlar 24 saat içinde oynanırsa beklemen lazım öncelikle onu araştır büyük ihtimal 24 saat içinde oynanır
  • Arkadaş söylemiş zaten ertelenen maçlar 24 saat içinde oynanmazsa o oranlar 1 olarak hesaplanır.
    Eğer oynanırsa beklersin.
  • hocam acıklamalar ıcın tesekkurler parayı cektım dostum hesabın doğru S.McManaman tam o kadar aldım
  • Yalnız maçlar ertelendi mi oynanırken tatil mi edildi? Çünkü onlarda farkediyor diye bir şey duymuştum. Hatta bir arkadaş yakınmıştı burada o dertten. Olay da şu: Eğer bir maçın ilk yarısı tamamlandıktan sonra o maç 2. yarısında tatil ediliyorsa ilk yarıdaki skor geçerli diye bir şey var galiba. İddaa'nın sitesinde kuralları falan yazıyordur herhalde, oraya girip oradan teyit etmen daha mantıklı.
  • üstat benım maclar hic oynamadan iptat edildi onun ıcın sanslıyım
  • Yeter artık şu mevzuyu devam ettirenler terketsin şurayı.
  • Yeni ceza aldim. Tekrar uzaklastirilmak istemiyorum fakat bazi arkadaslarimiz gercekten trajikomikler.

FIFA 16 kupalari belli olmus arkadaslar. Bu sene FUT draft modu var. Onunla ilgili 2 kupa var sanirim. Diger kupalar kolay gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.