beyler ben öylersıne 2 tl lık 4 mac yaptım ikisi tuttu diger ikisi ertelendi nsl oluyor parayı alıyormuyum fazla bısı degıl ama
264-2 tuttu 1.70 196-2 ertelendi 2.10 162-2 tuttu 1.70 181-2 ertelendi 2.00
misli: 2 tl
ben kac tl alacam sımdı eger alacaksam : ?
ertelenen maçların oranı 1.00 diye geçer yani etkisizdir. 2 tane 1.7 maçın tuttugu için 5Lira 78 kuruş alırsın. Ama ertelenen maçlar 24 saat içinde oynanırsa beklemen lazım öncelikle onu araştır büyük ihtimal 24 saat içinde oynanır
Arkadaş söylemiş zaten ertelenen maçlar 24 saat içinde oynanmazsa o oranlar 1 olarak hesaplanır. Eğer oynanırsa beklersin.
hocam acıklamalar ıcın tesekkurler parayı cektım dostum hesabın doğru S.McManaman tam o kadar aldım
Yalnız maçlar ertelendi mi oynanırken tatil mi edildi? Çünkü onlarda farkediyor diye bir şey duymuştum. Hatta bir arkadaş yakınmıştı burada o dertten. Olay da şu: Eğer bir maçın ilk yarısı tamamlandıktan sonra o maç 2. yarısında tatil ediliyorsa ilk yarıdaki skor geçerli diye bir şey var galiba. İddaa'nın sitesinde kuralları falan yazıyordur herhalde, oraya girip oradan teyit etmen daha mantıklı.
üstat benım maclar hic oynamadan iptat edildi onun ıcın sanslıyım
Yeter artık şu mevzuyu devam ettirenler terketsin şurayı.
Yeni ceza aldim. Tekrar uzaklastirilmak istemiyorum fakat bazi arkadaslarimiz gercekten trajikomikler.
FIFA 16 kupalari belli olmus arkadaslar. Bu sene FUT draft modu var. Onunla ilgili 2 kupa var sanirim. Diger kupalar kolay gibi duruyor.