Şimdi Ara

Bir sene ara veriyorum, Hakkınızı helal edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet anime ahalisi, sınavlarım dolayısıyla kendi aldığım kararla bilgisayardan uzaklaşıyorum. Bugüne kadar bu bölümde bir sürü kişiyle yeri geldiğinde eğlendik, yeri geldiğinde tartıştık. Neyse çok uzatmayalım. Kendinize iyi bakın.
    Tek tesellim animelerin birikecek olması
    Hepiniz hakkınızı helal edin, benim varsa hakkım helal olsun herkese
    Not: Naruto'nun chapter 600'ü okumak istiyorum ama, aldığım kararı bozmak istemiyorum. Diğer okuduğum mangalar çok problem değil de, naruto tam dönüm noktasındaydı
    Neyse, bugün 23.59 itibari ile bir sene içinde görüşmeyeceğiz. Eğer beni forumda görürseniz, pm ile uyarabilirsiniz

Bu bölüme ja mata na yazacaktım da saçma olur diye yazmıyorum. Hadi baybay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 2 Eylül 2012; 21:28:01 >

.
  • Görüşürüz hocam, ben de birkaç güne One Piece'te sana yetişirim yüksek ihtimalle.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Görüşürüz hocam, ben de birkaç güne One Piece'te sana yetişirim yüksek ihtimalle.

Çok acımasızca
    Şaka bir yana başarılar, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 3 Eylül 2012; 13:13:14 >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

En doğru kararı almışsın. Üniversite den dönüp animeni izlemeye başlayınca ne kadar doğru yaptığını anlayacaksın.

inşallah bakalım. bu son senem ve adam akıllı çalışma girişiminde bulunmadım. Şu son sınavlarımdan aldığım sonuçlar gözümü çok korkuttu. tıp hedefliyorum ama netlerim çok düşük gibi geliyor. Bu sene tam tempoya giricem inşallah

@smd heheh ben gelince bana spoiler verme de şaka maka ben gelene kadar one piece i bitirir üstüne 500 bölüm daha çekersin. 1 sene bu boru değil

edit: Çok teşekkürler herkese yıl içinde dayanamayıp bölüme girersem beni zaptedersiniz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 2 Eylül 2012; 21:44:26 >

• Başarılar sınavında,senin için hayırlısı neyse o olsun
    Düzgün bir üniversite okursan kolay kolay dibe vurmazsın hayatta.. En doğru kararı vermişsin.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Kaç seri takip ediyorsun bilmiyorum fakat. Açıkçası benim 3 serinin mangasını okumam 10-15 dakika sürmez. Animeler de aşarı yukarı bu sürede biter. (Bir tanesi) Ama yine sen bilirsin. Başarılar

yok dostum baya takip ediyorum. Sadece ongoing değil daha günceline gelemediğim serilerde var. Şuan bir tek narutonun 600. bölümünü okusam mı diye düşünüyorum da sanırım o nu da okumayacağım Teşekkürlerbu arada

@ErzaScarlett
    dostumçok sağol böyle yazılınca daha moral buluyorum çalışma isteğim artıyor. İsmin Doğaç'tı sanırım. Teşekkürler sana da

• Başarılar, bu sene ben de giricem , bir iki haftaya bırakmayı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Başarılar, bu sene ben de giricem , bir iki haftaya bırakmayı düşünüyorum.

eyvallah dostum. Sana da başarılar. Bizim dersane ve okul yarın tamamen başlıyor artık. O nedenle bırakıyorum çünkü ilgiyi acayip dağıtıyor bilgisayar. Umarım sen de beklediğin sonuçları alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Ja aştane.
    Başarılar.

Sağolasın dostum inşallah seneye üniversiteliler kervanına katılacağım
    son 53 dakikam
    Some Men Just Want to Watch the World Burn...
  • arkadaş en son bugün 19:24de girmiş
    forum hakkaten bağımlılık yapıyo yaw
    manga falan okuyamıyorum zaten.
    Bu arada forum bağımlılık yapıyor doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim de son senem , aktif 7 seri izliyorum ve her hafta takip ettiğim 5 manga serisi ve daha yeni başladığım manga serileri var. Düzene oturttum haftada 4 saatimi bunlara ayırıyorum,oda hafta sonları, ve son derece düzenli gidiyor. Düzenim bozulmaz İnşallah Bu arada başarılar dilerim

Yoğun dönemi atlatıp aramıza dönün.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.