|
Bir perakende firmasının GTA 6 için belirlediği fiyat, oyunseverlere yok artık dedirtti!
-
-
komik fiyatlar. ben o fiyatlar olacağını düşünmüyorum. 70 dolar max olur standart sürüm. Oyun zaten deli gibi satıyor milyonlar satıyor. 40 dolar bile olsa kar etmemesi imkansız. Ayrıca hisseleri de deli gibi artacağından sadece oyun fiyatına bağlı değil kar
-
Esasen oyunlarda kalite çıtası,istenilen fiyat ile örtüşürse.Haberde bahsi geçen rakamlara azımsanmayacak bir oyuncu kesmi tarafından normal görülebilir.
-
10 yılda bir çıkan oyun.Bir zahmet olsun o kadar. Hangi oyuncular yok artık dedi acaba ?
-
4000 de türkiyede oyuna
-
$100 söylentileri hep vardı. $113 fiziksel kopya için fiyat farkı da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Mart 2025; 12:06:32 >
-
Kitle müsait -yanlış anlaşılmasın yurtdışındaki ergenler-: gelsin ganha on binde olsa veririz. Para babamın cebinden çıhıyor zaten. Ha birde bir oyuna para verdiysem onu sonsuza gadar oynamam lazım.
Sektörün kanseri bu ergenler. işin kötüsü satışı da etkiliyorlar.
-
PS5 , XBOX , PC , PS5 ,Yeni Xbox , PC , PS7 , Daha yeni Xbox , Pc diye 50 farklı platforma çıkartıp satacakları için ihtimal vermiyorum 100$ olacağına. Şuan bile 80 dolar seviyesinde satılan oyunlara insanlar isyan ederken 100$ milleti bayağı bir isyana teşvik eder.
Bunun yerine ben şunu düşünüyorum. Senaryo modunu 70$ dolardan satacaklar , multiyi ya yine 70$ dan satacaklar ya da Gta+ üyeliğiyle aylık hizmete bağlayacaklar.
Kimse GTAV'in online bölümümün bu kadar tutacağını beklemiyordu. Eee bu fırsatı asla kaçırmazlar. Düşünsenize 10 yıl boyunca aylık üyelik ücreti 15$ olarak aldığınızı. 100+ milyon satmış bir oyun için üzerine her ay bir o kadar daha ücret kazandırdığını.
-
Geçen de bir eleman açıklama yaptı. Ya böyle ün yapmak için uyduruluyor ya da nabız yoklanıyor. Tepki gelmezse 129, yine gelmezse 149.
-
Standart sürüm 99$
Deluxe 119$
Ultimate edition + Season pass ıvır zıvır 139-149$ arası olur diye düşünüyorum
-
Bence hiç bir oyundan daha ucuza koymazlar.
-
Bende böyle olacagını dusnuyorm zira 2.500 tlye yani 70 dolara dandik dandik Sözde AAA kalite oyunlar satiliyor artık.
-
100 değil 200 dolar olsa alırım hakkını versin vermesin. Gta 5 çıktığında nasıl playstation aldıysam gta 6 çıktığında da playstation alıcam bitti.
-
100$ olma ihtimali yüksek. Şuan oyun şirketleri GTA 6'nın 100$ ile gelmesini bekliyor ki kendileri hemen fiyatı yükseltsin. Bu son 3-4 yıldır tartışılan bir olay.
-
Önce alıştırmak için nabız yokluyorlar. Sonra yemi yutan koyun kitle artınca gerçeğe dönüştürüyorlar, böylece yeni zamlı fiyatları normalleştiriyorlar. Daha PS5 yani yeni nesil geldiğinde AAA oyun fiyatlarını 60 Dolar'dan 70 Dolar'a arttırmışlardır. (Avrupa fiyatları 70-80 Avro olmuştu.) Daha nesil geçişi olmadan, nesil bitmeden bir zam daha yapmaya çalışıyorlar. PS6 nesli gelince bir zam daha yapacaklar yani zamlar çifter çifter olacak ve diğer oyun şirketleri de bunu takip edecek. Ama bu kraldan çok kralcı, "500 Dolar da olsa GTA bu beaaa", "verilir bu paralar beaaaa" diyen koyun kitle anlamaz. Ayrıca fiyat konusunda neden yüksek fiyatlı aslen dandik olan oyunlar GTA ile kıyaslanır onu da anlamam. Böyle aptalca bir argüman yok. Dandik olan 70 Dolarlık AAA oyunu asla fazla satmaz, satıyorsa da iyidir. Satmaz ama satsa bile bir GTA kadar asla satamaz. Dolayısıyla Take Two yüksek satışlardan bile sürümden bile kar eder. Zaten bir sonraki nesilde de satacaktır, online ıvır zıvırlar da satacaklardır. Ben şu müşteri adayı olup da zamları normal karşılayan, tüketicinin değil ticari firmaların yanında olan anlayışı büyük bir şaşkınlıkla karşılıyorum, akıl tutulması bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dediğiniz gibi olabilir, protesto olmazsa ileride abonelikle satarlar.. :)
-
böyle bir oyun 150 dolardan çıksa bile satın alacak milyonlar var burada bile satar gta 6 tek seferde oynayıp bırakacağın bir oyun olmayacak en az 7-8 sene rockstar içeriklerle destekler.
-
100 olursa çok iyi fiyat olur bence benimde tahminim minimum 100 $ çıkacak 60-70 dolara çer çöp oyun kaynıyor piyasada.
-
Bu oyun çok şişti hergün gta 6 haberi cyberpunk/starfield gibi patlamazsa iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rdr2'yi desteklemediler ps5 de hala 30 fps online bitik + gta 5 nexten güncellemesi pc ye aylar sonra geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

komik fiyatlar. ben o fiyatlar olacağını düşünmüyorum. 70 dolar max olur standart sürüm. Oyun zaten deli gibi satıyor milyonlar satıyor. 40 dolar bile olsa kar etmemesi imkansız. Ayrıca hisseleri de deli gibi artacağından sadece oyun fiyatına bağlı değil kar
|
Geçen de bir eleman açıklama yaptı. Ya böyle ün yapmak için uyduruluyor ya da nabız yoklanıyor. Tepki gelmezse 129, yine gelmezse 149.
|
Benzer içerikler
- iphone yapay zeka
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- instagram beğenileri görme
- whatsapp tema değiştirme
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X