Bildirim
Bir oyun vardı Illuminati üyesi oluyorduk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hep Amerika'nın oyunu bunlar.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DamsizAdam
XDXDXDXDXDXDXD
oldu mu?_____________________________ -
Secret World olabilir.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DamsizAdam

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CriminalScum
Secret World olabilir..
Öyleydi galiba ama kutulu olarak satılmıyor mu o oyun? Ve Türkçe açıklaması falan da vardı sitesinde. Şimdi baktım da İngilizce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 31 Ağustos 2012; 16:51:30 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Secret World olabilir..
Öyleydi galiba ama kutulu olarak satılmıyor mu o oyun? Ve Türkçe açıklaması falan da vardı sitesinde. Şimdi baktım da İngilizce.
Benim dediğim tarayıcı tabanlı değil bildiğin mmorpg, belki bir fan sitesine bakmışsındır Türkçe olarak. Kutulu olarak D&R gibi yerlerde olması lazım.
Illimunati, Çinliler ve (CIA dediğin) Templars içeren başka oyun bildiğim yok._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Secret World olabilir..
Benim dediğim tarayıcı tabanlı değil bildiğin mmorpg, belki bir fan sitesine bakmışsındır Türkçe olarak. Kutulu olarak D&R gibi yerlerde olması lazım.
Illimunati, Çinliler ve (CIA dediğin) Templars içeren başka oyun bildiğim yok.
Tamam tamam bahsettiğim oyun buydu. Bu oyunu deniyorduk sanırım. Ben tarayıcı tabanlı sanmışım. Fan falan değildi, bildiğin Türkçe siteydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler