Şimdi Ara

Bir küçüğünüz olarak soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşındayım. İyi bir lisede okuyorum. Çalışıp iyi bir üniversiteyi kazanmak istiyorum ( çalıştıktan sonra her türlü başaracağımı biliyorum. ). iyi bir üniversite sonra iyi bir meslek ( hedefim bilgisayar mühendisliği ) sonra iyi para kazanırsın buraya kadar sorun yok ama ileride şuanki zevklerim ( bilgisayar oyunları , telefon , sosyal medya vb. ) şeyler ilgimi çekecek mi ? mesela alırsın en kral telefonu sadece konuşmak için kullanırsın böyle mi oluyor hep bunları düşünüyorum. en kralından bir bilgisayar toplardım ama o zaman büyük ihtimal hayatın içine daldığımdan böyle zevklerle ilgilenmeyeceğim. böyle mi oluyor gerçekten ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunalara kafa yorman için daha çok erken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilgisayarın, yazılımın senin için bir heves mi yoksa gerçekten hayatının bir parçası olup olmadığını yalnızca sen bilirsin.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daviaa

16 yaşındayım. İyi bir lisede okuyorum. Çalışıp iyi bir üniversiteyi kazanmak istiyorum ( çalıştıktan sonra her türlü başaracağımı biliyorum. ). iyi bir üniversite sonra iyi bir meslek ( hedefim bilgisayar mühendisliği ) sonra iyi para kazanırsın buraya kadar sorun yok ama ileride şuanki zevklerim ( bilgisayar oyunları , telefon , sosyal medya vb. ) şeyler ilgimi çekecek mi ? mesela alırsın en kral telefonu sadece konuşmak için kullanırsın böyle mi oluyor hep bunları düşünüyorum. en kralından bir bilgisayar toplardım ama o zaman büyük ihtimal hayatın içine daldığımdan böyle zevklerle ilgilenmeyeceğim. böyle mi oluyor gerçekten ?

Daha da kucuk versiyonun var
    Dalga konusu olmasam bari 13 yas

• O herkezde var.Aksam aksam eski bi konuyu okuyunca duygulandim bi anda bendede belirdi bu dusunce.

bang! bang!
  • Oyunlar büyüdükçe zevk vermiyor zaten dandikleştiler
  • Büyüdüğünde şuan keyif aldığın şeyler ilgini çekmeyebilir . Çekede bilir . Ben 31 yaşına girmek üzereyim , kızımla birlikte bilgisayarı televizyona bağlayıp Fifa , Pes , Yarış simülatörleri oynuyoruz. Senin meşrebine bağlı bunlar. Babamda benim çocukluğumda benimle saklambaç , kağıt oyunları oynardı. Ama takma kafana bu tarz şeyleri , anladım ben senin ne demek istediğini. Eskiden " ulan ileride param olsa bile şaun hayran olduğum arabalar hurda olacak , ben o arabaların zevkini alamayacamki , saçma sapan arabalar üretilecek , benim gönlümdeki arabalar ortadan kalkacak " tarzında triplere girerdim. Şuan bindiğim arabadan gayet keyif alıyorum , ayrıca arabadan daha fazla ilgimi çeken şeyler oldu zaman geçtikçe. Sen geleceğine yatırım yap kardeşim , bugün sefa sandıklarından daha fazlasına mazhar olursun ileride bu sözümü dinlersen.

• Geleceğin işi bilgisayar mühendisliği . Seviyorsan birde aklın yatıyorsa hiç düşünmeden oku derim . Hayalimdeki mesleklerden biriydi ama ne bilgisayar kullanmayı ne de ingilizce terimleri bilmediğim için bir türlü yapamadım.

Zaman ilerledikçe daha çok seversin gibi geliyor . Daha önünde zamanın varsa bilgisayar mühendisi olan insanlarla konuş derim . Yüz yüze konuşmanada gerek yok forumda çok fazla bilgisayar mühendisi var rica edersen eminim birkaç kişi senle özelden mesajlaşacaktır. Hayallerini bırakma dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes senden çok da büyük sayılmam 20 yasındayım , üni okuyorum . eskiden çok fazla oyun oynayan birisiydim ; o derece ki lise hayatım internet kafelerde geçti . Fakat şuan en son oyun oynayalı yaklaşık 1 ay oldu ...

edit : haa okul , dersler vs. ve yaşadığım yer insan yaşamına uygun koşullarda olsa oynarım tabii . ama yokluğunu çekmiyorum pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 31 Mart 2016; 1:37:05 >
    i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • Ben üniversite hastanesinde radyoloji bölümü önünde(bana ciddi bir bölüm gibi geldi) telefonla hasta yakınlarının(yaşları min 37) clash of clans oynadığını birbirlerine gösterdiklerini gördüm. Demek ki hâlâ oyun vs. zevk alıyorlar. Ne zaman ve nerede olursa olsun.
  • Kişiye göre değişir ben çok büyük sayılmam senden çalışıyordum üniversiteye başladım 20 yaşına girecem oyun oynuyorum halen. Tabi eski halim yok oyunlarda. Eskisinden biraz daha az vakit ayırıyorum.
    knight online oynadın mı bro ne hayatlar yedi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.