Bir kızdan hoşlanıyorum sürekli onu düşünüyorum ve uykularım kaçıyor evin içinde geziyorum bu saatte. .Uyuyamıyorum.Daha güzel olacak olsa bile başka bir kızı istemiyorum.Bu durum bana gerçekten acı veriyor.Açılamıyorum.Bu nedenle acım sürekli katlanıyor.Yemekten içmekten de kesildim.Unutmak istiyorum unutamıyorum da.Onu her gördüğümde daha kötü oluyorum. Daha önce bu duruma benzer şeyler yaşayan oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kızdan hoşlanmam ve uykularımın kaçması

-
-
İyiki yaşamamışsın acı çekmek iyi bir şey değil uykuların kaçıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A1186F4F -- 9 Ocak 2024; 6:49:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşadım ama bitiyor arada fotoğrafına bakıyorsun ama bitmesi gerektiğini bilmen gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
seks yapınca geçiyor
-
Ağır beta olmanın verdiği acılardan dolayı kıvrım kıvrım kıvranıyorsun. O sıcacık yatağında mışıl mışıl uyurken, sen ise işte bu şekilde aylak aylak boş boş volta atıp durursun.. Senin gibiler olmasa bu kızların burunları bir karış havada olmazdı, bi bitmediniz, tükenmediniz....
-
dost kıza mesaj atıp delefonunu duvara fırlat
-
sanki ne alt tarafı kız
git konuş olmuyorsa başkasını dene
denizde balık çok
-
Daha dokunmadığın, öpmediğin kız hakkında kafanda masal diyarında yaşıyorsan, sevgili olsanız düşünemiyorum sizi. Kız bu ne biçim hanım evladı, ilişki ilişki diye dibime düşecek diye seni anında terk eder. Biraz adam ol da kızı bir yerlere davet et, bak bakalım kız belki tanıyınca çok dandik bir kız çıkacak soğuyacaksın. Böyle yataklarda düşünmeyle olmuyor, madem böylesin icraata geç.
En Beğenilen Yanıtlar

Ağır beta olmanın verdiği acılardan dolayı kıvrım kıvrım kıvranıyorsun. O sıcacık yatağında mışıl mışıl uyurken, sen ise işte bu şekilde aylak aylak boş boş volta atıp durursun.. Senin gibiler olmasa bu kızların burunları bir karış havada olmazdı, bi bitmediniz, tükenmediniz.... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X