Şimdi Ara

bir kiracı vakası daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • halen bunun artık kişisel bir sorun olduğu mu düşünülüyor yoksa kafalarda farklı fikirler oluşmaya başladı mı toplumda? yorumları merak ediyorum.

istanbul sarıyer de yaşayan Nevzat Hülya Erinç (55) canına kıymış, vefat eden eşinin emekli maaşı ile hayatını sürdürmeye çalışıyormuş ve 5 bin lira emekli maaşı ile geçinen kadın 3 bin lira kira ödüyormuş, ev sahibi kirayı 10 bin lira yapınca geçinemez duruma gelmiş ve ev sahibi ile de anlaşamamış.

doğalgazı açıp, ilaç içip, bileklerini keserek intihar etmiş.

yeniçağ gazetesi
    5 bin TL'lik emekli maaşıyla geçinmeye çalışan Nevzat Hanım kirası 10 bin liraya çıkınca intihar etti
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/5-bin-tllik-emekli-maasiyla-gecinmeye-calisan-nevzat-hanim-kirasi-10-bin-liraya-687551h.htm

• DARÜLACEZEYE YATIRACAKLARMIŞ KADINI..

• Geçenlerde 22000 tl yi beğenmeyen memur kesimi için yazmıştım. Bu ülkede en kötü durumda olan engelli ve dul ve yetim aylığı alanlar bu kesim diğer kesimlere göre iyice kaderine terk edildi bu ülke sadece memurlar üzerinde dönmüyor diye.

Allahın takdiri işte kadın ölmek için her yolu denemiş ama Allahtan başaramamış inşallah bundan sonra elinden tutulur ve kalan ömrünü rahat ve huzur içinde geçirmesi sağlanır.

Ama en önemlisi devletin tek bir kesime yönelip o kesimi yükseltmek yerine her kesime en azından rahat yaşayabileceği imkanlar sağlayıp ücret dağılımını da ona göre adil olarak yapması lazım gelir.

eski nesiller genelde sigortaları yarım yapıldığı için eksik oluyor, benim annem 57 yaşında ve gençliği çalışmakla geçti, tekstil işinde çalıştı hep ama 2 bin gün civarı sigortası var, hep yarım yapmışlar.

• 3000 tl lik evi seçimde ak partiye oy vermeseydiniz diye 10 000 tl kardeşim işine gelirse diye uçuran uyanığın hiç suçu yok...arabalar da ayrı....millet almış eline kalemi yazıp çizip tatmin oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.