Şimdi Ara

Bir kargonun ızdırabı Ups Kargo (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
18.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayıplı mal olduğu kanısındayım. Eğer kutu sapasağlam ve hiçbir darbe , ezik izi yoksa başka açıklaması yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingocd

    Bazı kutuları açıyorlar gümrükte galiba hocam, benim de vr gözlüğü açmışlardı.
    Evet, açıyorlar. Gümrük personelleri ülkeye girişte didik didik eder giren malları. Her firmadan gelen onlarca yüzlerce kutular incelenir, getiren firmanın vukuat geçmişine göre yüzde olarak kutular rastgele seçilir, incelenir, gerek görülürse açılır. İçini açma dahil her şeyi yapabilirler ülkeye sokmadan.
  • sorun kargodan değil sana resmen kırık ayıplı malı hatta tamir görmüş malı çakmışlar.ayrıca ups çok yoğun çalışan ucuz çalışan bir firma değil. şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ups ve ptt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan_48 -- 8 Aralık 2019; 11:53:6 >
  • bu itopya denen firmanın adını forumda ikinci görüşüm. İtopya kırmızı listeye alınmıştır. tşkler.
  • Trendyoldan aldığım bot hala gelmedi. Arıyosun ya hiç ulaşamıyorsun ya da bekleme sırasında hat kesiliyor. Şube numarası desen mümkün değil. Aynı tarihte sipariş verdiğim ürünleri diğer kargo firmaları getirdi.ups pişmanlıktır.

    Bir kargonun ızdırabı Ups Kargo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ezik olsa ne olabilir ki ? mont yani sonuçta
  • Bu durum bariz satıcı kaynaklı, kargoda bu kadar hasar görse kutunun dışından belli olur illa.
  • Ne İTopya dan, ne UPS den birşey almam artık, Aras kargo bana kargo hareketlerini incelemeye fırsat vermeden 1 gecede İstanbul'dan Antalya ya kargo getirirken bu UPS bozuntusunu 5 gündür bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ne kadar büyük kargo şirketi olursan ol. UPS dahi olsan, mesele Türkiye'de iş yapmak olunca ve işin içine Türkler girince, böyle rezalet durumlarla karşılaşabiliyorsun. Bende geçen Pazar günü sipariş verdiğim ürünü, Cuma teslim alınca UPS'in ne olduğunu çok rahat gördüm. Kapıyı çalmadan, kapının önüne bırakıp gitmişler. Bizde denetim ve iş ahlakı diye bir şey yok. İstersen DHL ol. Türkiye pazarına girdiğin an mala bağlarsın.
  • Bu da birşey mi benim kargom 2 haftada geldi üzerine monitör ölü pikselli çıktı geri gönderdim, monitörle birlikte aldığım fan aynı kargodan çıkmadı bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trendyoldan da alışveriş yaparken dikkat edin çakma ürünler var,başımdan geçeni paylaştım burda 👉http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=141136200

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortada ayıplı bir mal var bu yüzden cayma hakkını kullanıp iade edin. artık internetten elektronik ürün bilgisayar parçası cep telefonu alınmaz. kargo sistemi çökmüş adamlar ağır çalışma şartları yüzünden işi bırakıyor işverenler ise sömürücü. daha az personel daha çok iş. herhangi bir ürünü almadan önce en az 10 kere düşünüp internette tüm yorumları okuyunuz
  • Ayıp gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkm5838

    Hocam ezik olsa ne olabilir ki ? mont yani sonuçta
    Hocam oradaki eziklik lafını vurgulamamamın sebebi kargocuya haklarımı bildirmekti. İçinde pamukta olsa camda olsa ezilmiş bir kutuyu kimse almak zorunda değil. Kargoculardan ezelinden beri çok çekmiş biri olarak onların herhangi bir lafında direk savunmaya geçiyorum bu yüzden herhalde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bu açıdan düşünmemiştim hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumdaki konulara bakınca itopyadan çöp almamak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    attırılmış...???



  • Benimde ptt kargo maceram sürüyor hala. Belirsizlik de ortadan kalkmadı. Hb den süper hızlı ürün aldım. 29 kasımda siperiş geçtim 1 aralıkta ptt kargoya geçti. 3 aralıkta istanbuldan çıktı. 4 aralıkta eskişehire gelmesi gereken kargo antalyada barkod okunmuş pim antalyada. 8 aralık oldu hb mh ile görüşüyorum 11 aralıkta teslim yazıyor bekleyin diyor. Diyorum ki antalya ne alaka eskişehir 4 saat mesafe diyorum. Bizde antalya görünmüyor diyor. Ptt kargoya soruyorum o da biz de antalya görünmüyor diyor sistem gitti gelince görebiliriz diyor. Bir tek ptt kargo gönderi takip no girildiğinde ben görüyorum antalyayı. Çözüm yok kargo kayıp mı belli değil 11 aralığı bekliyorum.

    Kargo firmaları sıçtıkça sıçtığından artık fiziksel mağazalardan yapıcam alışverişi. 3-5 lira uygun alalım derken burnumdan geleceğine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlarla uğraşmayım kargo falan olmason gidip mağazadan alayım diyorsun.

    teknosa (sabancı lar) ve kazık bilgisayar (Va... bilgisayar) var. Mediamarkt da var ama orası nasıldır ne derece kazıktır bilemem. Tek seçenek internet gibi duruyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.