İnsan,olan biten herşeyi içine atar.Kendine güveni yoktur içine atar. Dışardan gelen bütün sorunlara gülüp geçer ve içine atar. Dili kendisini ifade edemez içindekileri dışa vuramaz pes eder,içine atar. Bağlanıp kalırda karşısında ki kişiye sözcükler dilinde kilitlenir,söyleyemez kendini yine içine atar. En ufak bir derdinde umursamaz içine atar. Sevdiği insan kalbini kırar yinede söyleyemez içine atar. Sevdiği insanın kalbini kırmak istemez,söylemez sözlerini de yine içine atar.. Herşeyi içine atar..ve gün gelir içine attığı herşey büyür ve çıp gibi olur. artık onların altında kalır ve kimseden yardım isteyemez. kendi sorunlarıyla başbaşa kalır.içine kapanır,unuttuğu gülümsemelerin yerini artık sahte tebessümler alır. Duyguları körelir,herşeyde canı yanar kimseye söyleyemez,kimseye haykıramaz kendini.kimse duymaz sesini kimse görmez derdini.Herkes çekip gitmiştir. bi anda kimse kalmamıştır yanında ve, bir gün yanlızlığına eşlik eden bir dost bulur kendine. Dünyanın en iyi dostudur,halinden anlayan en iyi varlıktır o. İçine attığı onlarca,yüzlerce şeyi dinleyebilen tek şeydir o. Bir kalem ile tüm dertlerini , içinde ki tüm acıları ansızın boşalttığı bir dost olmuştu ona odasının bir köşesinde duran "Bir kalem Birde kağıt".. Dünyanın en büyük hazinesiydi o artık onun için. Herşeyini bilir,her dredine deva olur içinde ki tüm acıları çekip çıkarırdı her yanında koştuğu an.. Bazen küçük bir resim,bazen kendini anlattığı bir kaç şiir,bazense içini döktüğü bir parça sözcük olmuştu ona. Dilinin söyleyemediği onlarca şeyi,eline aldığı bir kalemle eşsizce işliyordu kağıda.. Artık,insan anlamıştı ki dünyada ki en iyi dostun bugün yanında olup yarınlarda olmayan kişiler değil, ebediyen yanında olan; "Bir kalem Birde kağıttı"..
Fena değilmiş senmi yazdın ?
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
Fena değilmiş senmi yazdın ?
evet bana ait :)
Güzelmiş. Eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
Güzelmiş. Eline sağlık
teşekkürler :)
bende begendim
teşekkürler :)
Kafa dağıtmak için foruma gireyim dedim. Yazını okudum.